ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: O Αντούνα έχει προσφορά ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, επιβεβαιώνουν το SPORT24 οι Μεξικανοί

Ο Ουριέλ Αντούνα του Μεξικού σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με το Εκουαδόρ, Σάρλοτ | Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
Ο Ουριέλ Αντούνα του Μεξικού σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με το Εκουαδόρ, Σάρλοτ | Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 © 2021/JACOB KUPFERMAN/AP IMAGES

Το SPORT24 αποκάλυψε πρόταση του Παναθηναϊκού για τον διεθνή Μεξικανό εξτρέμ της Κρουζ Αζούλ, Ουριέλ Αντούνα, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από τους Μεξικανούς. Οι πράσινοι φέρεται να έχουν προσφέρει 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεξικανικός Τύπος επιβεβαιώνει σε απόλυτο βαθμό τη χθεσινή (31/12) αποκάλυψη του SPORT24 και του Αντώνη Οικονομίδη για το πολύ έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον διεθνή Μεξικανό εξτρέμ της Κρουζ Αζούλ, Ουριέλ Αντούνα.

Σε tweet που "ανέβασε" το απόγευμα της Κυριακής (1/1) η σελίδα "Kerynews", ανέφερε πως οι "πράσινοι" έχουν ήδη καταθέσει πρόταση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του 26χρονου μουντιαλικού εξτρέμ, η οποία σε πρώτη φάση δεν έγινε αποδεκτή, αλλά όπως τονίζεται οι συζητήσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ συνεχίζονται.

"Ο Παναθηναϊκός έκανε προσφορά 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά του Ουριέλ Αντούνα. Η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται πολύ για τον Μεξικανό. Αυτή η πρώτη προσφορά έχει απορριφθεί από την Κρουζ Αζούλ, αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι ακόμα ανοιχτές" ανέφερε το "τιτίβισμα" των Μεξικανών.

Η ουσία είναι πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται πολύ έντονα για τον Αντούνα, ο οποίος αποτελεί βασικό στόχο του για την ποιοτική ενίσχυση κι αναβάθμιση στα εξτρέμ, δείχνοντας διάθεση να ανέβει σε ποσά επιπέδου... Σπόραρ για να αποκτήσει τον winger που θα το ανεβάσει level στη μάχη για τους εφετινούς εγχώριους τίτλους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ