ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η Λοκομοτίβα ανακοίνωσε την πώληση του Τσοκάι

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η Λοκομοτίβα ανακοίνωσε την πώληση του Τσοκάι

Την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος αρχίζει να προβάρει ήδη ο Ένις Τσοκάι, με τη Λοκοκομοτίβα του Ζάγκρεμπ να ανακοινώνει μέσω της ιστοσελίδας της το βράδυ της Πέμπτης (15/9) την πώλησή του στον Παναθηναϊκό.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κυνήγησε μέχρι την δωδεκάτη ώρα των μεταγραφών τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας και πέτυχε το στόχο της, με τον Ένις Τσοκάι να μπαίνει στο ραντάρ της και να φτάνει στην ολοκλήρωση του deal το βράδυ της Πέμπτης (15/9).

Οι πράσινοι μπήκαν σε διαπραγματεύσεις με την Λοκομοτίβα του Ζάγκρεμπ για την απόκτησή του και αυτές είχαν αίσιο τέλος, με τους Κροάτες να γνωστοποιούν την πώληση του 23χρονου Αλβανού αμυντικού μέσου.

Σύμφωνα με όσα έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Λοκομοτίβα, το κόστος της μεταγραφής για τον Παναθηναϊκό θα ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ευρώ, με τον παίκτη να αναμένεται την Παρασκευή στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Σημειώνεται πως ο δύο φορές διεθνής ποδοσφαιριστής άρχισε την επαγγελματική καριέρα του το 2018 στην κροατική ομάδα, ενώ το 2019 παραχωρήθηκε δανεικός στη Λάτσι για μισή σεζόν.

Οι "πράσινοι" είχαν επιχειρήσει νωρίτερα να αποκτήσουν τον συμπαίκτη του Τσοκάι στην εθνική Αλβανίας, Λίντον Σελάχι, όμως η περίπτωσή του δεν είχε αίσιο τέλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ