ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Γκινγκάμπ έστειλε ήδη τον Ενγκμπακοτό στους "πράσινους"

Παναθηναϊκός: Η Γκινγκάμπ έστειλε ήδη τον Ενγκμπακοτό στους "πράσινους"

Ο Γενί Ενγκμπακοτό έμεινε ελεύθερος από την Γκινγκάμπ προκειμένου να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και πλέον οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν εντός της ημέρας.

Ο Γενί Ενγκμπακοτό περιμένει πλέον με τα… εισιτήρια στο χέρι για να πετάξει για την Αθήνα εντός της Κυριακής (31/1) και ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο 29χρονος εξτρέμ, έμεινε και τυπικά ελεύθερος το απόγευμα του Σαββάτου (30/1) απ’ την Γκινγκάμπ, με τη γαλλική ομάδα να ανακοινώνει μέσω των λογαριασμών της στα social media, πως ο διεθνής Κονγκολέζος οδεύει πλέον προς το "τριφύλλι".

"Το Σάββατο, ο Γενί Ενγκμπακοτό έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα μας που είχε ισχύ για άλλους πέντε μήνες. Μία απαραίτητη προϋπόθεση για να υπογράψει με το ελληνικό κλαμπ Παναθηναϊκός που βρίσκεται στην 5η θέση της ελληνικής Λίγκας".

Εάν δεν υπάρξει κάποια… συγκλονιστική ανατροπή μέσα στις επόμενες ώρες με την υπόθεση του Στίβεν Μεντόσα, ο Ενγκμπακοτό θα έρθει μέχρι το βράδυ της Κυριακής (31/1) στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ