ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έκανε πρόταση στην Σλάβια Πράγας για τον Λινγκρ σύμφωνα με τους Τσέχους

Slavia Praha's Ondrej Lingr celebrates after scoring his side's third goal during the Europa Conference League play off first leg soccer match between Fenerbahce and Slavia Praha at Sukru Saracoglu stadium, in Istanbul, Turkey, Thursday, Feb. 17, 2022. (AP Photo)
Slavia Praha's Ondrej Lingr celebrates after scoring his side's third goal during the Europa Conference League play off first leg soccer match between Fenerbahce and Slavia Praha at Sukru Saracoglu stadium, in Istanbul, Turkey, Thursday, Feb. 17, 2022. (AP Photo) AP

Σύμφωνα με τους Τσέχους ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ στην Σλάβια Πράγας για την απόκτηση του Οντρέι Λινγκρ.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτησή του για την απόκτηση παίκτη που θα τον ενισχύσει μεσοεπιθετικά και οι Τσέχοι τον εμπλέκουν με το όνομα του Οντρέι Λινγκρ.

Συγκεκριμένα το isport.blesk αναφέρει ότι οι πράσινοι έχουν καταθέσει πρόταση ύψους περίπου τριών εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού.

Τονίζουν ότι η Σλάβια δεν επιθυμεί να δώσει τον παίκτη, αλλά δεν ξέρουν που μπορεί να οδηγηθούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Το πρόβλημα των Τσέχων είναι ότι ήδη έχασαν τον Ολαγίνκα ο οποίος θα πάει στον Ερυθρό Αστέρα ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και δε θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν και άλλο βασικό τους δίχως να εισπράξουν χρήματα.

Το συμβόλαιο του Λινγκρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και η Σλάβια τον απέκτησε το 2020 από την Καρνίβα πληρώνοντας περίπου 400.000 ευρώ.

Φέτος ο Λινγκρ έχει αγωνιστεί σε 26 ματς και μετρά 10 γκολ και επτά ασίστ. Στα ματς με τον Παναθηναϊκό για προκριματικά του Conference League τον περασμένο Αύγουστο έπαιξε και στα δύο.

Σε εκείνες τις αναμετρήσεις είχε χρησιμοποιηθεί στην κορυφή της επίθεσης λόγω απουσιών, ενώ η βασική του θέση είναι αυτή του επιθετικού μέσου. Επιπρόσθετα είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές τις Τσεχίας και με αυτή των ανδρών μετρά πέντε συμμετοχές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ