ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Δίνει 2 εκατ. ευρώ στη Σπέτσια για να κάνει δικό του τον Ντραγκόβσκι

2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία ο Παναθηναϊκός δίνει 2 εκατ. ευρώ στην Σπέτσια για να αποκτήσει τον Ντραγκόβσκι και ο Πολωνός γκολκίπερ να μείνει στο τριφύλλι και τα επόμενα χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν εδώ και αρκετό καιρό. Από τον Γενάρη έχει προχωρήσει στην απόκτηση του Μακσίμοβιτς και την Τρίτη ανακοίνωσε την απόκτηση του Τιν Γεντβάι από την Λοκομοτίβ με τον Κροάτη στόπερ να υπογράφει έως το 2027.

Μια από τις επόμενες υποθέσεις που θέλουν να τρέξουν και να ολοκληρώσουν οι πράσινοι έχει να κάνει με τον Ντραγκόβσκι και την παραμονή του στους πράσινους και τα επόμενα χρόνια στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός όταν συμφώνησε με τη Σπέτσια για το δανεισμό του Ντραγκόβσκι είχε βάλει οψιόν αγοράς η οποία ήταν κοντά στα 3-3,5 εκατ. ευρώ. Το τριφύλλι σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία δίνει στη Σπέτσια 2 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης για να κάνει δικό του τον διεθνή γκολκίπερ.

Από την πλευρά του ο Ντραγκόφσκι έχει στραμμένο το βλέμμα του στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της Πολωνίας για το Euro 2024 και να δει κατά πόσο έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ