ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανακοινώθηκε ο Τσοκάι από τους Πράσινους

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανακοινώθηκε ο Τσοκάι από τους Πράσινους
PANATHINAIKOS FC

Την απόκτηση του Ένις Τσοκάι επισημοποίησε το βράδυ της Πέμπτης (15/9) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας τις κινήσεις της για τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Συμβόλαιο τεσσάρων ετών υπέγραψε ο 23χρονος Αλβανός μέσος.

Ο Ένις Τσοκάι είναι ο συμπληρωματικός μέσος που απέκτησε ο Παναθηναϊκός την ύστατη ώρα της μεταγραφικής περιόδου.

Οι Πράσινοι ανακοίνωσαν τον 23χρονο Αλβανό διεθνή χαφ, τον οποίο πήραν με αγορά από την κροατική Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Ο Τσοκάι είχε προλάβει εφέτος να κάνει οκτώ συμμετοχές με τη Λοκομοτίβα, μετρώντας ένα γκολ και μία ασίστ. Ο δύο φορές διεθνής ποδοσφαιριστής άρχισε την επαγγελματική καριέρα του το 2018 στην κροατική ομάδα, ενώ το 2019 παραχωρήθηκε δανεικός στη Λάτσι για μισή σεζόν.

Πρόκειται για έξτρα λύση στη μεσαία γραμμή, που θα πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.

Το σχετικό κείμενο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μετεγγραφή από την κροατική Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, του Αλβανού μέσου, Ένις Τσοκάι, ο οποίος θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Ένις Τσοκάι γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1999 στην πόλη Κόπλικ της Αλβανίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Βλάζνια και στα 16 του πήγε στη Σκεντίγια. Εκεί τον ανακάλυψε η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και στα 19 του χρόνια μετακόμισε στην Κροατία. Έξι μήνες μετά δόθηκε δανεικός στην αλβανική Λάτσι και το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε -για να μείνει- στη Λοκομοτίβα. Στην τριετία που ακολούθησε αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της κροατικής ομάδας. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Αλβανία.

Καλωσορίζουμε τον Ένις στον Παναθηναϊκό!"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ