ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μέρα ανακοινώσεων για Πέρεθ

Ο Ρούμπεν Πέρεθ μαρκάρει τον Λιονέλ Μέσι σε ματς της Λεγανές με τη Μπαρτσελόνα | 16 Ιουνίου 2020
Ο Ρούμπεν Πέρεθ μαρκάρει τον Λιονέλ Μέσι σε ματς της Λεγανές με τη Μπαρτσελόνα | 16 Ιουνίου 2020 © 2021 JOAN MONTFORT/AP IMAGES

Στη διάρκεια της Τρίτης (13/7) ή το αργότερο την Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό η απόκτηση του 32χρονου μέσου Ρούμπεν Πέρεθ από τη στιγμή που όλα θα πάνε καλά με τα ιατρικά του τεστ αφού επήλθε πλήρης συμφωνία το βράδυ της Δευτέρας.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τη Δευτέρα (12/7) ο 32χρονος Ισπανός μέσος, Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μετά τον Γιάννη Κώτσιρα. Το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες και επήλθε πλήρης συμφωνία καθώς η Λεγανές απέστειλε τα έγγραφα που δείχνουν πως ο παίκτης είχε μείνει ελεύθερος.

Ο 32χρονος μέσος την Τρίτη (13/7) το πρωί αναμένεται να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και αν όλα πάνε καλά και με τις εξετάσεις τότε θα ενεργοποιηθεί το διετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό το οποίο έχει ήδη υπογράψει σύμφωνα με πληροφορίες, υπό την αίρεση πάντα των ιατρικών εξετάσεων.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Πέρεθ να είναι σε θέση να πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης και να γνωρίσει τους συμπαίκτες του αλλά και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ενώ το πιθανότερο είναι πως και η ανακοίνωση της απόκτησης του από τους πράσινους θα γίνει στη διάρκεια της Τρίτης ή το αργότερο την Τετάρτη.

Το αντίο της Λεγανές

Στη διάρκεια της Δευτέρας, η πρώην πλέον ομάδα του Λεγανές, τον αποχαιρέτησε με επίσημη ανακοίνωση της στα social media και τον ευχαρίστησε για την προσφορά της στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Κάτι το οποίο δείχνει πως από τη στιγμή που έφυγε από την Ισπανία για να έρθει στην Ελλάδα ήταν σίγουρη η μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα και αρκετοί οπαδοί των Ισπανών έτρεξαν να αποχαιρετήσουν τον δυναμικό μέσο με μηνύματα τους στο σχετικό ποστάρισμα.

Δεν του είναι άγνωστη η Αθήνα

Η Αθήνα δεν είναι άγνωστη στον Πέρεθ και τη σύντροφο του όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Πριν ένα μήνα, στα μέσα Ιουνίου, ο 32χρονος μέσος είχε επιλέξει τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Συγκεκριμένα είχε βρεθεί στην πρωτεύουσα όπου μάλιστα πέρασε και μια μέρα και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί την Ακρόπολη, το Ζάππειο, τον Εθνικό Κήπο, το Παναθηναϊκό Στάδιο και τα μνημεία γύρω από την Ακρόπολη βγάζοντας μάλιστα και τις σχετικές φωτογραφίες. Ενώ το ίδιο βράδυ δείπνησε σε γνωστό παραλιακό μαγαζί στα Νότια Προάστια.

Εν συνεχεία αρχικά πήγε για κάποιες μέρες στη Σαντορίνη και μετά στη Μύκονο όπου και χαλάρωσε και γέμισε τις μπαταρίες του χωρίς να γνωρίζει πως η επόμενη σεζόν θα τον έβρισκε στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ