ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Τσέριν και Πάλμερ-Μπράουν η αποστολή ενόψει Μαρσέιγ

Ο Πάλμερ Μπράουν στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει Μαρσέιγ
Ο Πάλμερ Μπράουν στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει Μαρσέιγ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (8/8) με την Μαρσέιγ για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League με τους Τσέριν και Πάλμερ-Μπράουν να είναι στην αποστολή.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League την Τετάρτη (9/8, 21:00, Cosmote Sport 1HD, live από το SPORT24) στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Μετά το πέρας του προγράμματος έγινε γνωστή η αποστολή των πράσινων στην οποία συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά φέτος ο Τσέριν αλλά και ο νεοαποκτηθείς Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Χαρακτηριστικά η αποστολή του τριφυλλιού αποτελείται από τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς.

Το πρόγραμμα του τριφυλλιού μετά την αρχική προθέρμανση περιελάμβανε rondo, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Εν τω μεταξύ για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησε μέρος του προγράμματος ενώ ο Γερεμέγεφ αποχώρησε από την προπόνηση με ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό. Από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε θλάση δευτέρου βαθμού. Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ