ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με την ΑΕΛ εκτίει ο Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι με την ΑΕΚ για την Super League Eurokinissi Sports

Στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ δηλώθηκε για να εκτίσει τη μία αγωνιστική ποινής ο Μακέντα. Το σκεπτικό της επιλογής του Μπόλονι και απαραίτητη η παρουσία του στα άλλα ματς

Στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ για την 16η αγωνιστική της Super League (23 ή 24 Ιανουαρίου) θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ο Φεντερίκο Μακέντα, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς που έδωσε το περασμένο Σάββατο (12/12) ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Ο Ιταλός επιθετικός ήταν ο τέταρτος παίκτης του “τριφυλλιού” την εφετινή σεζόν που συμπλήρωσε κάρτες μετά τους Σάντσες, Κουρμπέλη και Βιγιαφάνιες.

Με δεδομένο ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 20/12), ενώ την ίδια ώρα έχει δηλωθεί για να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής (και) ο Βιγιαφάνιες στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (15η αγωνιστική) και δεν θα ήταν σοφό να χάσει και δεύτερο κομβικό παίκτη της ενδεκάδας στο ίδιο ματς, ο Λάζλο Μπόλονι είχε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο αγώνες για να εκτίσει ο Μακέντα: Είτε στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής (3/1) με τον Αστέρα Τρίπολης, είτε σ’ αυτό με την ΑΕΛ, που θα οριστεί προς το τέλος του Γενάρη.

Με δεδομένη την πολύ καλή φόρμα του 29χρονου επιθετικού, ο προπονητής των “πράσινων” επέλεξε το ματς με την ΑΕΛ, στο οποίο θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης του “τριφυλλιού” ο Καρλίτος Λόπεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συγκλόνισε ο Αντονίτο: “Δεν έχω δει την κόρη μου”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ