ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συγκλόνισε ο Αντονίτο: "Δεν έχω δει την κόρη μου"

Ο Αντονίτο Ρεγάλ σε προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Αντονίτο Ρεγάλ σε προπόνηση του Παναθηναϊκού PAO TV

Τα συγκλονιστικά λόγια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Αντονίτο Ρεγάλ, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε με τη βαριά λοίμωξη στους πνεύμονές του και οι δύσκολες ώρες μακριά απ’ την οικογένειά του και τη νεογέννητη κόρη του.

Κατάθεση ψυχής από τον Αντονίτο Ρεγάλ! Ο Ισπανός μπακ του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα «AS», μίλησε για πρώτη φορά για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε τον περασμένο Οκτώβριο και το σπάνιο μικρόβιο στους πνεύμονες που του προξένησε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο 33χρονος μπακ συγκλόνισε με την αποκάλυψή του, πως λόγω της όλης κατάστασης με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, έπρεπε να φύγει για την Ισπανία προκειμένου να γεννήσει η -έγκυος εννιά μηνών- σύζυγός του και να μην μείνει σε «επαφή» μαζί του, με αποτέλεσμα να μην έχει δει ακόμη τη νεογέννητη κόρη του!

Ο Αντονίτο αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό στις 26 Σεπτεμβρίου, προπονήθηκε για πρώτη φορά στις 30 του ίδιου μήνα, όμως απ’ την 1η Οκτωβρίου τέθηκε εκτός, μετά το σοβαρό θέμα υγείας που διέγνωσε το ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού».

«Ήταν σαν μια... ταινία. Ένα χάος! Όταν έφτασα στην Αθήνα ήμουν καθαρός από την Covid-19 και σε όλα τα ιατρικά τεστ που έκανα, όμως εντόπισαν ένα πρόβλημα στα πνευμόνια μου αν και δεν ένιωθα κάτι και αισθανόμουν καλά. Χρειάστηκε να μπω στο νοσοκομείο για 15 ημέρες και να μείνω σε καραντίνα για άλλες 15 ημέρες, προτού μπορέσω να επιστρέψω στην επαγγελματική μου ρουτίνα και να μπορέσω να προπονηθώ ατομικά για άλλες δυο εβδομάδες» τόνισε αρχικά ο 33χρονος μπακ και πρόσθεσε για την οικογένειά του:

«Η γυναίκα μου ήταν δίπλα μου, όμως επειδή βρισκόταν στην τελευταία εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, ταξίδεψε την τελευταία στιγμή για την Ισπανία, προκειμένου να γεννήσει εκεί. Ήταν ένα... χάος, όμως όλα πήγαν καλά και μπορώ να πω ότι μαθαίνεις από αυτές τις εμπειρίες. Αυτό που με ανησυχούσε περισσότερο ήταν να πάνε όλα καλά με την κόρη μου και τη γυναίκα μου και ανυπομονώ να βρεθούμε από κοντά. Κάθε μέρα δεν βλέπω τη στιγμή για να γυρίσω σπίτι και να τη δω μέσα από τον υπολογιστή. Ήδη αναγνωρίζει τη φωνή μου».

Ο ίδιος έχει επιστρέψει εδώ και λίγες εβδομάδες σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων κι όπως τόνισε ανυπομονεί να ξαναμπεί στο γήπεδο σε επίσημο ματς: «Σιγά-σιγά η... μηχανή αρχίζει να λειτουργεί και ελπίζω σύντομα να είμαι στην αποστολή και ακόμα καλύτερα στην ενδεκάδα, μπαίνοντας και πάλι στο γήπεδο. Αυτό θέλω!».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ