ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ και Ιωαννίδη η αποστολή για Ατρόμητο

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ | 23 Ιανουαρίου 2021
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ | 23 Ιανουαρίου 2021 INTIME SPORTS

Οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Φώτης Ιωαννίδης φώναξαν "παρών" στο προσκλητήριο του σαββατιάτικου (11/12, 17:15) αγώνα με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζεται να τους επαναφέρει στο αγωνιστικό πλάνο του.

Ενισχυμένος με τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Φώτη Ιωαννίδη, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αποστολή, θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Ατρόμητο το απόγευμα του Σαββάτου (11/12, 17:15, COSMOTE SPORT 3HD και LIVE από το SPORT24) στο γήπεδο της Λεωφόρου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο Ολλανδός στόπερ, που πήρε χρόνο συμμετοχής και ρυθμό το περασμένο Σάββατο (04/12) στο παιχνίδι της Β’ ομάδας με τον Εργοτέλη (έπαιξε για 69 λεπτά), επέστρεψε στις αποστολές των "πράσινων" για πρώτη φορά μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου είχε μπει... εσπευσμένα λόγω του τραυματισμού του Πούγγουρα, αλλά δεν αγωνίστηκε όντας ανέτοιμος.

Ακολούθως μεσολάβησε ο τραυματισμός του (διάστρεμμα α’ βαθμού) στον αγώνα της Β’ ομάδας με την ΑΕΚ Β’ που πήγε ακόμη πιο πίσω την αγωνιστική επιστροφή του, όμως πλέον είναι καλά κι έτοιμος να επανέλθει σε... δράση. Σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν, με τέσσερα πολύ σημαντικά ματς μέχρι τις γιορτές και με δεδομένη την ανάγκη "επαναδραστηριοποίησής" του, καθώς την προσεχή Τετάρτη (15/12) στο ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, θα λείψει ο τιμωρημένος Σάρλια.

Από εκεί και πέρα, επανήλθε στο αγωνιστικό πλάνο του Γιοβάνοβιτς κι ο Ιωαννίδης, έπειτα από απουσία τεσσάρων αγώνων (Λαμία, Παναιτωλικός, Βόλος, ΑΕΚ) λόγω της θλάσης στο δικέφαλο και προσφέρει ακόμη μία επιλογή στην επίθεση των "πράσινων".

Η προετοιμασία των παικτών του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα το μεσημέρι της Παρασκευής (10/12) στο "Γ. Καλαφάτης", με τον Μακέντα που έπεσε θύμα διάρρηξης το βράδυ της Τετάρτης (08/12), να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα.

Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικά γυμνάστηκαν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή την οποία συγκροτούν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Χουάνκαρ (έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, καθώς είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη να (προ)ετοιμάζεται για την πρώτη εφετινή "ενδεκαδάτη" συμμετοχή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ