ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ η προπόνηση ενόψει Βόλου

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός Β' - ΑΕΚ Β' | 14 Νοεμβρίου 2021
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός Β' - ΑΕΚ Β' | 14 Νοεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας, πρώτη ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (1/12) με αντίπαλο τον Βόλο στη Λεωφόρο. Δεν αποκλείεται ο Ολλανδός να βρεθεί στην αποστολή για το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας.

Με ένα νέο πρόσωπο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (29/11) καθώς ο Μπαρτ Σένκεφελντ μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του στο ματς της δεύτερης ομάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ Β' και το διάστρεμμα που είχε πάθει. Ο Ολλανδός έβγαλε όλο το πρόγραμμα της Δευτέρας, πρώτη προπόνηση ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (1/12) με αντίπαλο τον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε ο Σένκεφελντ να είναι στην αποστολή των πράσινων και ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι Ρούμπεν (έκανε αποφόρτιση) ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καρλίτος, Ιωαννίδης, Λούντκβιστ που λογικά τις επόμενες μέρες θα μπουν στο πρόγραμμα για να προλάβουν το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στο πρόγραμμα μετείχε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Αποφόρτιση έκανε ο Ρούμπεν, ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησαν οι Καρλίτος, Ιωαννίδης, Λούντκβιστ, Κουρμπέλης και θεραπεία οι Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπεκ".

Από 5 ευρώ τα εισιτήρια του Κυπέλλου με το Βόλο

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Τετάρτης (1/12) με το Βόλο στο Κύπελλο Ελλάδας τα οποία τιμώνται από 5 έως 30 ευρώ:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με το Βόλο στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (1/12, ώρα έναρξης 7 μ.μ.) στο πλαίσιο της έκτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 στις 12.30.

Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET.

Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Τα εισιτήρια που αφορούν φιλάθλους κάτω των 15 ετών αγοράζονται σε θέσεις youth πακέτο (ένας συνοδός και ένα συνοδευόμενο μέλος).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ

1, 5Β, 5Γ, 6, 7, 8, 12 5€

2, 5Α, 9, 11 910€

10 20€

VIP 30€

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες τους και την ημέρα του αγώνα έως τις 16:00.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του αγώνα Κυπέλλου με το Βόλο επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

– Βάσει του ΦΕΚ 5138/Β/5.11.2021 τα εκδοτήρια της θύρας 3 θα παραμείνουν κλειστά καθώς επιτρέπεται μόνο η ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων.

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 16.00, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες.

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο είτε με το ευρωπαϊκό είτε με το ελληνικό πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της COVID-19 ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ). Το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ και το ελληνικό εδώ.

– Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 15 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

– Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

-Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.

-Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν απόσταση 1,5μ. από τον προπορευόμενό τους.

H συνεργασία όλων μας, η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η συμμόρφωση με τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας, θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη παρουσία όλων στην ιστορική μας έδρα".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ