ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Μαουρίσιο στα χαφ, Μακέντα στην κορυφή η ενδεκάδα με Ολυμπιακό

Ο Φεντερίκο Μακέντα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε επί του Παναιτωλικού | 28 Νοεμβρίου 2021
Ο Φεντερίκο Μακέντα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε επί του Παναιτωλικού | 28 Νοεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε τον Μαουρίσιο στα χαφ αντί του Αλεξανδρόπουλο και επιμένει στη χρησιμοποίηση του Μακέντα στην κορυφή αντί του Καρλίτος που είναι ξανά στη διάθεση του.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (16/01, 19:30, COSMOTESPORTS 1HD και Live SPORT24) στη Λεωφόρο στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελείται από τους: Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Παλάσιος, Αϊτόρ και Μακέντα.

Ουσιαστικά επέλεξε τον Μαουρίσιο στα χαφ, που επιστρέφει αντί του Αλεξανδρόπουλου, αλλά επιμένει να χρησιμοποιεί τον Μακέντα, αντί του Καρλίτος, ο οποίος επίσης είναι διαθέσιμος στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο είναι οι Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Λούντκβιστ, Ενγκμπακοτό, Σάρλια, Βιτάλ.

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν όσα είδαμε στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, καθώς κι όλη τη δράση της 18ης αγωνιστικής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ