ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Μακέντα στην κορυφή κόντρα στην ΑΕΚ, στον πάγκο ο Αλεξανδρόπουλος

Ο Φεντερίκο Μακέντα πανηγυρίζει το ένα από τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναιτωλικό
Ο Φεντερίκο Μακέντα πανηγυρίζει το ένα από τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναιτωλικό INTIME SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (05/12, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για το ντέρμπι της δωδέκατης αγωνιστικής. Με Μακέντα στην κορυφή το τριφύλλι, στον πάγκο ο Αλεξανδρόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός αναμετράται με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (05/12, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για το ντέρμπι της δωδέκατης αγωνιστικής της Super League Interwetten, με τους πράσινους να ανακοινώνουν την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αθηναϊκό ντέρμπι.

Ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε τον Φεντερίκο Μακέντα για την κορυφή της επίθεσης, ενώ στην ενδεκάδα βρίσκεται και ο Αϊτόρ, με τον Αλεξανδρόπουλο να μένει στον πάγκο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάρλια, Κώτσιρας, Πέρεθ, Αϊτόρ, Μαουρίσιο Βιγιαφάνιες, Παλάσιος, Μακέντα.

Αναπληρωματικοί: Διούδης, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Μπουζούκης, Σιδεράς, Βιτάλ.

Μη χάσετε στις 21:30 τη Game Night για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και τη δράση της 12ης αγωνιστικής.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ