ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Κλεϊνχέισλερ και Μάγκνουσον η αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό, εκτός ο Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός: Με Κλεϊνχέισλερ και Μάγκνουσον η αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό, εκτός ο Βέρμπιτς
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το ματς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Στην αποστολή βρίσκονται οι Κλεϊνχέισλερ και Μάγκνουσον, εκτός με θλάση ο Βέρμπιτς.

Με πρωινή προπόνηση στο Γεώργιος Καλαφάτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (25/2, 20:30, COSMOTE SPORT 1HD, Live SPORT24) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ αλλά και τον Χόλντουρ Μάγκνουσον, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και είναι έτοιμο για το ντέρμπι αιωνίων. Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Βέρμπιτς, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός για 15 ημέρες.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Καμπετσής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ