ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Καρλίτος και Λούντκβιστ η αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Καρλίτος πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Ιωνικό
Ο Καρλίτος πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Ιωνικό PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Οι Καρλίτος και Λούντκβιστ επέστρεψαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετά από δύο αγώνες και προσφέρουν περισσότερες επιλογές για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο κυριακάτικο (05/12, 19:30, COSMOTESPORTS 1 HD) ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (04/12) στο "Γ. Καλαφάτης" η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (Κυριακή 05/12, 19:30, COSMOTESPORTS 1HD) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Το πρόγραμμα, που προς το τέλος του έγινε υπό βροχή, περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, με τους Καρλίτος Λόπεθ και Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ να συμμετέχουν ξανά σε φουλ ένταση (5η σερί μέρα) και να φωνάζουν "παρών" για το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι.

Στον αντίποδα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιασίν Αγιούμπ και Ούφε Μπεκ, ενώ απουσίαζαν στην Κρήτη με την αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ (για το ματς με τον Εργοτέλη) οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε στην 22μελή αποστολή τόσο τον Ισπανό επιθετικό, όσο και τον Σουηδό χαφ, έχοντας πλέον περισσότερες επιλογές από τον πάγκο σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Παναιτωλικό και Βόλο, ενώ πήρε μαζί του για πρώτη φορά τόσο τον Γιώργο Βαγιαννίδη, όσο και τον 5ο στην ιεραρχία των γκολκίπερς, Χρήστο Χατζηγιαννάκη.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ συγκροτούν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ