ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Ινσούα και Γιόχανσον η αποστολή των πράσινων

Παναθηναϊκός: Με Ινσούα και Γιόχανσον η αποστολή των πράσινων

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε και πάλι 18άδα για το ματς της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ έχοντας στη διάθεση του τους Ινσούα και Γιόχανσον που αναμένεται να καλύψουν τα δυο άκρα του τριφυλλιού.

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να ανακοινώσει 18άδα για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν όπως αναμενόταν οι Ινσούα και Γιόχανσον που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανιώνιο και αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα του τριφυλλιού. Ο Αργεντινός θα παίξει με προστατευτική μάσκα ενώ ο Σουηδός μπακ εξέτισε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Στην 18άδα υπάρχουν δυο ακόμα επιστροφές καθώς μετά από αρκετό καιρό θα βρεθούν σε αποστολή του τριφυλλιού οι Κότσαρης και Εμμανουηλίδης. Ο πρώτος είχε τραυματιστεί στις αρχές Δεκεμβρίου στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Ιεράπετρα ενώ ο 18χρονος επιθετικός είχε μείνει εκτός αποστολών στα τελευταία παιχνίδια του τριφυλλιού.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Κότσαρη, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Χατζηθεοδωρίδη, Μαυρομάτη, Πούγγουρα, Άλτμαν, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Τζανδάρη, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδη, Καμπετσή.

Αντίθετα εκτός 18άδας έμειναν οι Ξενόπουλος, Βέργος, Αρμενάκας, Οικονόμου, Παντελάκης, Στάικος, Μουνιέ, Κουλιμπαλί, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Σέχου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ