ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Γκατσίνοβιτς η αποστολή κόντρα στον ΟΦΗ, εκτός ο Μακέντα

Ο Γκατσίνοβιτς κατά την υπογραφή των συμβολαίων του στον Παναθηναϊκό | 31 Ιανουαρίου 2022
Ο Γκατσίνοβιτς κατά την υπογραφή των συμβολαίων του στον Παναθηναϊκό | 31 Ιανουαρίου 2022 IN TIME SPORS

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (02/02, 17:15, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) για την 21η αγωνιστική της Super League Interwetten. Μέσα και ο Αγιούμπ, εκτός ο Μακέντα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (02/02, 17:15, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώσει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην Κρήτη, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης (01/02).

Στην αποστολή μπήκε το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, αντίθετα εκτός αποστολής λόγω προβλήματος στην ποδοκνημική έμεινε ο Μακέντα.

Ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε να πάρει τον Γκατσίνοβιτς για να εγκλιματιστεί άμεσα και να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό για να βοηθήσει τους πράσινους. Ο Σέρβος διεθνής μέσος επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό "50".

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σέκενφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Σάρλια, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Λούντκβιστ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Παλάσιο, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Γκατσίνοβιτς, Ιωαννίδης, Καρλίτος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ