ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Γκάνεα αριστερά κόντρα στον Λεβαδειακό, Μάγκνουσον και Βέρμπιτς διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα

Ο Γκάνεα στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία
Ο Γκάνεα στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκάνεα θα καλύψει το αριστερό άκρο του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι της Λεωφόρου με τον Λεβαδειακό (3/9, 20:30 COSMOTE SPORTS 2, LIVE SPORT24) ενώ οι Μάγκνουσον και Βέρμπιτς διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Σάββατο (3/9, 20:30 COSMOTE SPORTS 2, LIVE SPORT24) τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και θέλει να συνεχίσει με το απόλυτο και το τρία στα τρία σε ένα ματς που θα γίνει στην κατάμεστη Λεωφόρο.

Στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του και με τους πράσινους να προέρχονται από ένα σπουδαίο διπλό στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα απέναντι στον ΟΦΗ κόντρα στον Λεβαδειακό.

Η μια αναγκαστική καθώς ο Χουάνκαρ που κάλυπτε το αριστερό άκρο στο "Γεντί Κουλέ" έμεινε εκτός αποστολής αφού ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο και στο τριφύλλι θέλησαν να προλάβουν να μην γίνει κάτι χειρότερο με τον αριστεροπόδαρο μπακ και να μπορέσει να προλάβει το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Οι σκέψεις για Μάγκνουσον

Η δεύτερη αλλαγή, χωρίς όμως να είναι δεδομένη, έχει να κάνει με την παρουσία του Μάγκνουσον στο αρχικό σχήμα δίπλα σε έναν εκ των Σάρλια ή Πούγγουρα και πιθανότατα του πρώτου. Εκτός και αν ο Γιοβάνοβιτς δεν ρισκάρει με την παρουσία του Ισλανδού στο αρχικό σχήμα αλλά τον χρησιμοποιήσει στη διάρκεια της αναμέτρησης για να πάρει ρυθμό για το αθηναϊκό ντέρμπι που ακολουθεί. Από εκεί και πέρα δύσκολα θα υπάρξει κάποια άλλη αλλαγή και μόνο ο Βέρμπιτς θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα.

Οπότε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ ο Μπρινιόλι με τον Κώτσιρα να καλύπτει το δεξί άκρο και τον Γκάνεα το αριστερό με τον Ρουμάνο να παίζει αντί του Χουάνκαρ. Για το κέντρο της άμυνας οι Μάγκνουσον, Σάρλια και Πούγγουρας διεκδικούν τις δύο θέσεις.

Διεκδικεί θέση και ο Βέρμπιτς

Στο κέντρο θα αγωνιστούν ξανά οι Πέρεθ και Κουρμπέλης που θα έχουν μπροστά τους τον Τσέριν ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Αϊτόρ, Παλάσιος και Σπόραρ.

Σε περίπτωση που αγωνιστεί βασικός ο Βέρμπιτς το πιθανότερο σενάριο λέει πως θα βγει από το αρχικό σχήμα ο Τσέριν με σκοπό ο Παναθηναϊκός να είναι περισσότερο επιθετικός και να προσφέρει θέαμα και γκολ στους φιλάθλους του που θα γεμίσουν τη Λεωφόρο.

Την 22μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για το αποψινό ματς συγκροτούν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Φρόκου και Καμπετσής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ