ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με απουσίες κόντρα στην Κηφισιά το τριφύλλι

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το όνομα του Σπόραρ ήταν το τελευταίο που μπήκε στο απουσιολόγιο του Φατίχ Τερίμ ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Κηφισιά την Κυριακή (25/2) στη Λεωφόρο.

Με πολλές απουσίες και τελευταία όλων αυτή του Σπόραρ ο οποίος έχει τενοντίτιδα στον δικέφαλο θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την Κηφισιά την Κυριακή (25/2) το βράδυ στη Λεωφόρο.

Πλην του Σλοβένου φορ εκτός είναι επίσης οι Σλοβένοι Τσέριν και Βέρμπιτς καθώς και ο Γεντβάι που τραυματίστηκε στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ αλλά και οι Χουάνκαρ-Τζούριτσιτς που επίσης είναι τραυματίες.

Ενώ θα λείψει και ο Μπερνάρ ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με την ομάδα των Βορείων Προαστίων. Είναι χαρακτηριστικό πως στην αποστολή έχει συμπεριληφθεί και ο νεαρός Φικάι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τσέριν και θεραπεία οι Σπόραρ (τενοντίτιδα στον δικέφαλο), Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Γεντβάι, Χουάνκαρ. Το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Ο Μπερνάρ έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και σε αυτό το παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ