ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Μας προβληματίζουν τα ανθρώπινα λάθη των διαιτητών που διορθώνει η σωστή λειτουργία του VAR"

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της εξέφρασε τον προβληματισμό της για την αντιμετώπιση που έχει το τριφύλλι στα τελευταία παιχνίδια από τους διαιτητές και μάλιστα σημειώνει χαρακτηριστικές φάσεις που ήταν εις βάρος των πράσινων και άλλαξαν μέσω του VAR. 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της το μεσημέρι της Δευτέρας (10/10) εξέφρασε τον προβληματισμό της για την αντιμετώπιση που έχει το τριφύλλι στα τελευταία παιχνίδια από τους διαιτητές και μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση σημειώνει τέσσερις χαρακτηριστικές φάσεις στα ματς με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αστέρα που ήταν εις βάρος των πράσινων και άλλαξαν μέσω του VAR.

Στην ανακοίνωση κάνει λόγο για "ανθρώπινα λάθη" σε καθοριστικές φάσεις στις οποίες όπως τονίζει η σωστή λειτουργία του VAR τις διόρθωσε.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τον προβληματισμό της για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα μας από τους διαιτητές κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ειδικότερα δε στα τελευταία παιχνίδια παρατηρούνται συστηματικά "ανθρώπινα λάθη" εις βάρος μας σε καθοριστικές φάσεις. Ευτυχώς η σωστή λειτουργία του VAR έχει διορθώσει, έως τώρα, τις αβλεψίες.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις:

1) Με την ΑΕΚ δόθηκε πέναλτι υπέρ της αντιπάλου ομάδας, αντί για οφσάιντ.

2) Με τον ΠΑΟΚ δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ μας.

3) Στο ίδιο ματς δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος μας.

4) Με τον Αστέρα Τρίπολης το καθαρό πέναλτι υπέρ μας, "βαφτίστηκε" επιθετικό φάουλ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ