STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός: Με Μολό για το διπλό κόντρα στη Λαμία

Ο Μολό σε φάση από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Βόλο για την 6η αγωνιστική της Super League
Ο Μολό από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Βόλο EUROKINISSI

Ο Γιοάν Μολό θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο ματς του Σαββάτου (31/10, 19:30) με τη Λαμία όντας η μοναδική αλλαγή των πράσινων σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας κόντρα στο Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε από χθες το βράδυ στη Λαμία όπου το Σάββατο το βράδυ (19:30, NOVASPORTS 2) θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Φθιώτιδας θέλοντας να ξορκίσει την κακή παράδοση, πέντε ματς χωρίς νίκη (σ.σ. τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες) και παράλληλα να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη.

Ένα τρίποντο που θα είναι και το πρώτο φετινό διπλό για τους πράσινους και που παράλληλα θα ανεβάσει και λίγο την ψυχολογία των παικτών του τριφυλλιού ενόψει της συνέχειας και των αγώνων που έρχονται.

Στην προσπάθεια αυτή ο Παναθηναϊκός θα έχει μόνο μια αλλαγή σε σχέση με το ματς κόντρα στο Βόλο στο ντεμπούτο του Λάζλο Μπόλονι στον πράσινο πάγκο. Ο Ρουμάνος ο οποίος πριν μια εβδομάδα έβγαλε από τη "ναφθαλίνη" τον Μολό και τον χρησιμοποίησε έστω και ως αλλαγή αυτή τη φορά σκέφτεται να του δώσει φανέλα βασικού.

Αυτό έδειξε τουλάχιστον στη διάρκεια των προπονήσεων όλης της εβδομάδας με το Γάλλο να δείχνει άλλο πρόσωπο εδώ και δεκαπέντε μέρες στις προπονήσεις. Μένει να το δείξει και στα παιχνίδια με τον Μπόλονι να πιστεύει αρκετά σε αυτόν και να του το δείχνει καθημερινά.

Ο 32χρονος εξτρέμ μάλιστα σε σχέση με όσα έδειξε ο Ρουμάνος τις μέρες που προηγήθηκαν αναμένεται να είναι και η μοναδική αλλαγή που θα κάνει ο Μπόλονι στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στο Βόλο. Ο Γάλλος θα αγωνιστεί αντί του Αϊτόρ στο δεξί άκρο της επίθεσης. Όλοι οι υπόλοιποι θα είναι οι ίδιοι.

Συγκεκριμένα κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Διούδης. Στα δύο άκρα της άμυνας θα παίξουν οι Σάντσες, Ζαγαρίτης ενώ το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται από τους Σένκεφελντ, Πούγγουρα. Μπροστά τους στο 4-4-2 του Μπόλονι θα αγωνιστούν οι Κουρμπέλης - Μαουρίσιο με τον Μολό στο δεξί άκρο και τον Χατζηγιοβάνη στο αριστερό.

Όσο για το δίδυμο της επίθεσης θα το συνθέσουν σε ένα ακόμη ματς οι Μακέντα-Καρλίτος με τον Μπόλονι να περιμένει αυτή τη φορά να έχουν καλύτερη συνεργασία σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ

Στο ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό ο Μαουρίσιο ήταν θετικός και βοήθησε τους πράσινους ιδίως τα πρώτα 60 λεπτά που είχε δυνάμεις και τρεξίματα. Εν συνεχεία όμως έπεσε. Ο Μπόλονι περιμένει το Σάββατο από τον Βραζιλιάνο να είναι ακόμα καλύτερος έχοντας μια επιπλέον εβδομάδα προπόνησης στα πόδια του.

Ο Μαρουσίο ο οποίος από τις πρώτες μέρες έχει δείξει πως ανεβάζει σε ποιότητα τον Παναθηναϊκό είναι λογικό όσο περνάει ο χρόνος, όσο μετέχει στις προπονήσεις, όσο μαθαίνει το παιχνίδι των συμπαικτών του να γίνεται ολοένα και καλύτερος και αυτό περιμένει να δει ο Μπόλονι κόντρα στη Λαμία.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ