ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Καμία πρόταση για τον Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Καμία πρόταση για τον Παλάσιος
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Καμία πρόταση ή έστω όχληση δεν έχει ο Παναθηναϊκός για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, παρά τα όσα γράφονται στο Μεξικό για τον Αργεντινό εξτρέμ των πράσινων.

Το βράδυ του Σαββάτου (27/01) είδε το φως της δημοσιότητας δημοσιεύμα στο Μεξικό, σύμφωνα με το οποίο ο Σεμπαστιάν Παλάσιος οδεύει προς την Πούμας.

Υπενθυμίζεται, ότι το συμβόλαιο του 32χρονου Αργεντινού εξτρέμ ολοκληρώνεται με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι, επομένως ο παίκτης, στην παρούσα φάση, έχει το δικαίωμα να μιλήσει με οποιονδήποτε σύλλογο για το μέλλον. Ωστόσο, για να μετακινηθεί άμεσα στην Πούμας, θα πρέπει το μεξικανικό κλαμπ να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις των πράσινων.

Προς το παρόν πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν έχει δεχθεί καμία όχληση για τον Παλάσιος, ούτε από την Πούμας, ούτε από άλλη ομάδα. Ο Αργεντινός άσος άλλωστε, επέστρεψε σε ρυθμό κανονικώ προπονήσεων, μετά από μία θλάση που τον ταλαιπώρησε και θα διεκδικήσει θέση στην πράσινη αποστολή για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο, στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, την Τετάρτη (31/01, 19:00 Live από το SPORT24).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ