ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο Μεξικό γράφουν για συμφωνία του Παλάσιος με την Πούμας

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος
Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος EUROKINISSI SPORTS

Δημοσιογράφος στο Μεξικό αναφέρει πως ο Σεμπαστιάν Παλάσιος έχει συμφωνήσει με την Πούμας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το μέλλον του Σεμπαστιάν Παλάσιος στον Παναθηναϊκό είναι αβέβαιο από τη στιγμή που το συμβόλαιο του Αργεντινού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και ακόμα δεν έχει υπάρξει πρόταση ανανέωσης προς τον έμπειρο εξτρέμ και όποια κάποια συζήτηση που να δείχνει πως οι δύο πλευρές έχουν καθίσει στο ίδιο τραπέζι.

Ο ρεπόρτερ Φερνάντο Εσκιβέ από το Μεξικό υποστηρίζει ότι ο 32χρονος εξτρέμ οδεύει προς την Πούμας. Υποστηρίζει μάλιστα πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές για να ενταχθεί ο Παλάσιος στον σύλλογο του Μεξικού. Αν αυτό θα γίνει τώρα ή το καλοκαίρι καθώς ο Παλάσιος έχει δικαίωμα να υπογράψει από τώρα σε όποια ομάδα επιθυμεί δεν το διευκρινίζει.

Αλά σημειώνει πως έχει ανάψει το πράσινο φως τόσο ο παίκτης, όσο και ο εκπρόσωπός του και ότι υπάρχει συμφωνία με την Πούμας.

Ο Αργεντινός ήρθε στο τριφύλλι το καλοκαίρι του 2021 κι έκτοτε έχει καταγράψει στην Ελλάδα 106 συμμετοχές με 24 γκολ και 12 ασίστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ