ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός και Δομάζος δεν ξεχνούν το έπος του Γουέμπλεϊ

Παναθηναϊκός και Δομάζος δεν ξεχνούν το έπος του Γουέμπλεϊ
INTIME

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Μίμης Δομάζος έκανε ένα post για το έπος του Γουέμπλεϊ σαν σήμερα πριν από 52 χρόνια, τονίζοντας ότι κάθε χρόνο τέτοια μέρα ζει το ίδιο έντονα τη σπουδαία επιτυχία του Παναθηναϊκού.

Στις 2 Ιουνίου 1971 ο Παναθηναϊκός αναμετρήθηκε με τον Άγιαξ στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και ηττήθηκε με 2-0. Μέχρι και σήμερα το τριφύλλι είναι η μόνη ομάδα που έχει συμμετάσχει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ξεχνάει την πράσινη εποποιία και έκανε μια ανάρτηση στα social media για την ομάδα του Γουέμπλεϊ το 1971.

"52 χρόνια μετά, το Έπος του Wembley παραμένει χαραγμένο στις ψυχές και τις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών! Περιηγηθείτε στο ειδικό site για όλα όσα συνέβησαν τότε", έγραψε χαρακτηριστικά η πράσινη ΠΑΕ.

Ένα από τα βασικά στελέχη αυτής της πορείας ήταν ο Μίμης Δομάζος. Ο "στρατηγός" με ένα post στον λογαριασμό του στο Faecbook δήλωσε μεταξύ άλλων ότι κάθε χρόνο αυτή τη μέρα τη ζει κάθε χρόνο έντονα.

"Κάθε χρόνο το ζω...το ζούμε το ίδιο έντονα...όπως τότε 2 Ιουνίου 1971 που γιόρταζε όλη η Ελλάδα! Σαν να μπαίνουμε τώρα στο γήπεδο. Ξεχωριστή η σημερινή ημέρα για όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκό", έγραψε χαρακτηριστικά ο Δομάζος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ