ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η πρώτη επαφή με την πλευρά Αϊτόρ και ραντεβού στην Αθήνα που έρχεται

Ο Αϊτόρ πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Αϊτόρ πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Πώς άρχισε η κουβέντα του Παναθηναϊκού για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Αϊτόρ που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και πότε θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να "τρέξει" μέσα στον Οκτώβριο όλες τις αρχικές συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές "πρώτης γραμμής" που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2023 και η πρώτη κίνηση (όπως ήταν λογικό) έγινε τα τελευταία 24ωρα με την πλευρά του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος είναι μακράν ο πλέον επιδραστικός παίκτης του "τριφυλλιού" μέσα στο 2022.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, άνθρωποι του Παναθηναϊκού επικοινώνησαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με τον εκπρόσωπο του 26χρονου πρώτου σκόρερ της εφετινής Super League και του επανέλαβαν την επιθυμία του κλαμπ να ξεκινήσουν σύντομα -αλλά με πολύ πιο επίσημο τρόπο- οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους και παραμονή του έως το καλοκαίρι του 2026.

Όπως έχει επισημάνει εδώ και μέρες το SPORT24, οι δύο πλευρές είχαν κάνει μία πρώτη συζήτηση τον περασμένο Ιούλιο -όταν ο Παναθηναϊκός βρισκόταν στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του- κατά την οποία μεταφέρθηκε η πρόθεση της ομάδας να παραμείνει ο Καταλανός και τα επόμενα χρόνια στον σύλλογο. Επειδή όμως εκείνη την περίοδο εξελίσσονταν όλες οι μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας, καθότι ήταν ανοικτό το μεταγραφικό "παράθυρο", είχε ζητηθεί από τον Παναθηναϊκό προς τον ατζέντη του Αϊτόρ να περιμένει για ένα χρονικό διάστημα.

Η πρώτη επαφή Παναθηναϊκού - Αϊτόρ και η θετική διάθεση

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν, ο Παναθηναϊκός έκλεισε μία σειρά πολύ σημαντικών αγώνων και πλέον η όλη διαδικασία πέρασε στο επόμενο βήμα της, με την πρώτη επαφή. Αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί επίσης, είναι πως δύο πλευρές δεν εισήλθαν ακόμη σε λεπτομέρειες επί των οικονομικών, εντούτοις έχουν μία αρκετά ξεκάθαρη, πρώτη εικόνα για την κουβέντα που θα ακολουθήσει. Αλλά και τη διάθεση που υπάρχει απ' τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει σε διπλασιασμό των αποδοχών του Αϊτόρ.

Το οικονομικό και όλοι οι όροι γύρω απ’ το νέο συμβόλαιο θα εξεταστούν με την έλευση του εκπροσώπου του Καταλανού άσου στην Αθήνα. Κάτι που θα συμβεί πιθανότατα μετά το ματς της 16ης Οκτωβρίου με τη Λαμία, ούτως ώστε να ξεκινήσουν εκ του σύνεγγυς οι συζητήσεις και να προχωρήσει το όλο θέμα.

Η διάθεση που υπάρχει πάντως κι απ’ την πλευρά του Αϊτόρ είναι πάρα πολύ θετική στην προοπτική της παραμονής του στον Παναθηναϊκό κι αυτό πάντα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε τέτοιου είδους συζητήσεις/διαπραγματεύσεις...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ