ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η σούπερ αύξηση αποδοχών στον Αϊτόρ για να ανανεώσει

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η σούπερ αύξηση αποδοχών στον Αϊτόρ για να ανανεώσει
INTIME

Όλες οι λεπτομέρειες για την προσφορά που έχει ετοιμάσει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να δελεάσει τον Αϊτόρ, ανταμείβοντάς τον για τα έως τώρα κατορθώματά του. Ο Κώστας Γουλής μεταφέρει τα δεδομένα.

Δεδομένο Νο1: Με εξαίρεση τη μία και μοναδική επαφή, διερευνητικού χαρακτήρα, που έγινε με τον ατζέντη του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα τον περασμένο Ιούλιο (τις ημέρες που ο Παναθηναϊκός βρισκόταν στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του), οι "πράσινοι" δεν έχουν μπει ακόμη σε επίσημες συζητήσεις με την πλευρά του Καταλανού για το θέμα του συμβολαίου του που λήγει τον προσεχή Ιούνιο.

Δεδομένο Νο2: Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών για το θέμα της ανανέωσης του 26χρονου εξτρέμ θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Για την ακρίβεια, απ’ τον Αϊτόρ θα ανοίξει ο κύκλος των συζητήσεων επί των ανανεώσεων με όλους τους "βασικούς" παίκτες που μένουν ελεύθεροι στις 30/6/2023 (Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης).

Δεδομένο Νο3: Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Αϊτόρ με κάθε τρόπο. Είναι απόλυτα ευχαριστημένοι οι πάντες από την παρουσία του τον τελευταίο χρόνο, έχει την απόλυτη (υπο)στήριξη κι εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και είναι πια απόλυτα επιδραστικός στο παιχνίδι όλης της ομάδας. Ο σύλλογος θέλει να επενδύσει πάνω του για τα επόμενα χρόνια και σκοπεύει να του προτείνει τριετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Δεδομένο Νο4: Οι "πράσινοι" θέλουν να τον επιβραβεύσουν με ένα υψηλό συμβόλαιο που θα τον τοποθετήσει αυτομάτως στην ανώτερη κλίμακα των συμβολαίων του κλαμπ, απ' την στιγμή που είναι πια ένας απ' τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού".

Οι πληροφορίες του SPORT24 αναφέρουν πως η ηγεσία του Παναθηναϊκού (έχοντας λάβει το "πράσινο φως" του Γιάννη Αλαφούζου) προτίθεται να προτείνει στον Αϊτόρ μία πολύ γενναία αύξηση με διπλασιασμό των αποδοχών του. Συγκεκριμένα, από τις 400.000 ευρώ που παίρνει στο τρέχον συμβόλαιό του. θα του προταθεί νέα σύμβαση έως το 2026, με αποδοχές που μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάνει και να ξεπερνάει τις 800.000 ευρώ.

Τα πάντα θα τεθούν επί τάπητος, τις επόμενες ημέρες, όμως είναι πολύ σημαντικό πως και η πλευρά του παίκτη είναι απόλυτα θετική στην προοπτική της ανανέωσης και της παραμονής στον Παναθηναϊκό τα επόμενα χρόνια. Γνωρίζοντας πως στο "τριφύλλι" έχει ξεκάθαρα ηγετικό ρόλο και είναι μέρος ενός πρότζεκτ που έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει καρπούς επαναφέροντας τον σύλλογο, στα "κανονικά" κυβικά του.

Κι αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο μυαλό του Αϊτόρ που νιώθει πολύ καλά στον Παναθηναϊκό, παρότι ήδη έχουν αρχίσει... οχλήσεις από ομάδες του εξωτερικού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ