ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Fanatik προαναγγέλει το ντεμπούτο του Τερίμ και συντηρεί το ενδιαφέρον για Μπακασέτα και Μορουτάν

Ο Φατίχ Τερίμ στην πρώτη του προπόνηση στον Παναθηναϊκό
Ο Φατίχ Τερίμ στην πρώτη του προπόνηση στον Παναθηναϊκό INTIME SPORTS

Αμείωτο είναι το ενδιαφέρον των Τούρκων για τις κινήσεις του Φατίχ Τερίμ στον "πράσινο" πάγκο, με τη Fanatik να προαναγγέλει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (3/1, 21:00) και να συντηρεί το μεταγραφικό ενδιαφέρον για τους Τάσο Μπακασέτα και Ολίμπιου Μορουτάν.

Η "τρέλα" των Τούρκων για τις πρώτες μέρες του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού καλά κρατεί, αφού μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες της γειτονικής χώρας, Fanatik, ασχολήθηκε εκτενώς με την προαναγγελία του αγώνα του τριφυλλιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3/1, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD, Live από το SPORT24).

Σε αυτή φιλοξενείται αναλυτικό ρεπορτάζ με την "πράσινη" αποστολή, τις απώλειες παικτών που έχει να διαχειριστεί ο Φατίχ Τερίμ στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, τα τρία τουρκικά κανάλια που θα μεταδώσουν την αναμέτρηση, ενώ δεν παραλείπεται και η σύνδεση με μεταγραφικά σενάρια.

Σε αυτά πρωταγωνιστούν ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Τάσος Μπακασέτας, καθώς, επίσης, και το δεξί εξτρέμ της Ανκαραγκιουτσού, Ολιμπίου Μορουτάν, με τις πληροφορίες από Τουρκία να αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προσφέρει 2.000.000 ευρώ για να κάνει δικό του τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή.

Ο 24χρονος (14 φορές διεθνής, 1 γκολ) αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και το περασμένο καλοκαίρι έκανε το βήμα από την Γαλατάσαραϊ στην Ανκαραγκιουτσού εναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στο διάστημα που αγωνιζόταν στην "Τσιμ Μπομ" με προπονητή τον Τερίμ, πήρε μέρος σε 19 αγώνες και είχε απολογισμό 3 γκολ και 4 ασίστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ