ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα των πράσινων κόντρα στη Μαρσέιγ

/  -  I (  / EUROKINISSI)
/ - I ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ (9/8, 21:00, Cosmote Sport 1HD, live από το SPORT24) στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των πρασίνων.

Τρεις εκπλήξεις είχαν οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Βαγιαννίδης τοποθετήθηκε στα δεξιά της άμυνας αντί του Κώτσιρα, ο Βέρμπιτς θα αγωνιστεί στο ένα επιθετικό άκρο, με τον Μαντσίνι στο άλλο. Στον πάγκο έμεινε ο Μπερνάρ.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Γεβντάι, Βαγιαννίδης, Βιλένα, Πέρεθ, Τζούριτς, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Σπόραρ

Στον πάγκο: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ιωαννίδης, Κλεινχέισλερ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Τσόκαι, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Παλάσιος.

Η ενδεκάδα της Μαρσέιγ: Πάου Λόπες, Κλος, Γκιγκότ, Μπαλέρντι, Λόντι, Βερετούυ, Κοντογκμπιά, Σαρ, Εντιαγέ, Ουναχί, Ομπαμεγιάνγκ

Στον πάγκο: Νγκαπαντουεντνμπού, Μπλάνκο, Γκεντουζί, Βιτίνια, Αρίτ, Ουντέρ, Ρονζιέρ, Μουγκέ, Ναντίρ, Σογιό, Τουρέ, Μπεμπά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ