ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η αποστολή των πρασίνων για την προετοιμασία στην Αυστρία

Προπόνηση του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2023-24
Προπόνηση του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2023-24 INTIME

Η Αυστρία θα είναι από το απόγευμα της Κυριακής (25/06) η έδρα της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει τους 33 ποδοσφαιριστές των πρασίνων που θα ταξιδέψουν για να πάρουν μέρος σε αυτήν.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε πριν από λίγες ημέρες την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και αυτή θα συνεχιστεί από το απόγευμα της Κυριακής στην Αυστρία, όπου και θα παραμείνει έως και τις 10 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα στο Μπαντ Έρλαχ με τους πράσινους να έχουν την τελευταία τους προπόνηση το πρωί της Κυριακής στο "Γεώργιος Καλαφάτης" ενόψει της απογευματινής αναχώρησης και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει κατόπιν την αποστολή.

Αυτή θα αποτελείται από 33 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Γιούρι Λοντίγκιν, Βασίλης Ξενόπουλος, Σάιρους Μαργκόνο, Γιώργος Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν Πέρεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ, Ζέκα, Φώτης Ιωαννίδης, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, Άντραζ Σπόραρ, Μπερνάρ Ντουάρτε, Κρίστιαν Γκάνεα, Άνταμ Τσέριν, Ντάνιελ Μαντσίνι, Ένις Τσόκαϊ, Αλέξις Τρουιγιέ, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Χόρντουρ Μάγκνουσον, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούρισιτς, Γιάννης Κώτσιρας, Σεμπάστιαν Παλάσιος, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Αργύρης Καμπετσής, Λεάντρο Φρόκου, Γιώργος Σιδεράς, Μαζάρ Μπιλάλ, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, Δημήτρης Καλοσκάμης, Γιώργος Κάτρης, Έλτον Φικάι.

Η "πρώτη" του Μπιλάλ και οι τρεις "μικροί" της Κ19

Μέσα στην πράσινη αποστολή βρίσκονται οι τρεις "μικροί" της Κ-19 (Καλασκάμης, Κάτρης, Φικάι) που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τους ξεχώρισε από την πορεία των πρασίνων στο περυσινό Youth League, ενώ στην Αυστρία θα ταξιδέψει και ο Καμπετσής, παρότι δεν υπολογίζεται.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός του ταξιδιού του Μπιλάλ στην Αυστρία αφού είναι η πρώτη φορά που παίρνει μέρος σε αποστολή για προετοιμασία, με τον Γιοβάνοβιτς να θέλει να τον τσεκάρει και να τον δει από κοντά

Οι επτά Έλληνες διεθνείς, οι δύο νέοι Σέρβοι (Μλαντένοβιτς, Τζούριτσιτς), ο Μάγκνουσον, οι τρεις Σλοβένοι (Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν) και ο Κλέινχεισλερ θα ενσωματωθούν το απόγευμα της Τρίτης στην Αυστρία αφού έχουν πάρει άδεια μία εβδομάδας, ενώ ο Μπρινιόλι θα βρεθεί στην Αυστρία το επόμενο 24ωρο, μετά από το γάμο του το Σάββατο στην Γένοβα.

Σημειώνεται πως η αποστολή του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει αεροπορικώς με προορισμό την Βιέννη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Μπαντ Έρλαχ, όπου εκεί θα μπουν τα πρώτα θεμέλια ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ