ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η απίστευτη ατάκα στον Γιοβάνοβιτς κατά το ταξίδι των πράσινων στην Κύπρο

Η άφιξη του Παναθηναϊκού στην Κύπρο
Η άφιξη του Παναθηναϊκού στην Κύπρο SPORT24

Με την ατάκα "Μας έφτιαξες τις Κυριακές μας άρχοντα" αποθέωσε ένας φίλος του Παναθηναϊκού τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατά την παρουσία των πράσινων στο "Ελ. Βενιζέλος" από τα μεγάφωνα του οποίου έπαιξε και ο ύμνος του συλλόγου.

Στην Κύπρο βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (28/11) η αποστολή του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να παρμένουν για το επόμενο δεκαήμερο ώστε να προετοιμαθούν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στα τέλη Δεκέμβρη. Κατά την παρουσία τους στην Κύπρο το τριφύλλι θα παίξει τρία φιλικά, με την Μπερ Σεβά(1.12), την Πάφο(4.12) και την Νέα Σαλαμίνα(7.12).

Η άφιξη του Παναθηναϊκού στην Κύπρο
Η άφιξη του Παναθηναϊκού στην Κύπρο SPORT24

Πόλος έλξης στο αεροδρόμιο αποτέλεσαν όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά αυτός που άκουσε την... καλύτερη ατάκα ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που έχει μπει στη καρδιά των φίλων του τριφυλλιού. Αρκετοί υπάλληλοι αποθέωσαν τον Σέρβο προπονητή αλλά ένας ήταν αυτός που κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέματα με την ατάκα: "Μας έφτιαξες τις Κυριακές άρχοντα".

Στο "Ελ. Βενιζέλος" άλλη μια έκπληξη περίμενε την αποστολή του Παναθηναϊκού όσο αυτή περίμενε στην πύλη επιβίβασης. Συγκεκριμένα έπαιξε από τα μεγάφωνα ο ύμνος του συλλόγου, πράγμα πρωτόγνωρο στα χρονικά των ταξιδιών της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Την ίδια ώρα η τριάδα των... Ισπανών από τη στιγμή που λείπει ο Αϊτόρ χάλασε και πλέον ο Χουάνκαρ με τον Ρούμπεν είναι σαν "χιώτες" και παντού πάνε μαζί καθώς έχουν γίνει… αυτοκόλλητοι και πέρασαν μαζί την ώρα μέχρι την αναχώρηση. Ένα άλλο "δίδυμο", ήταν αυτό των λάτιν, με Παλάσιος και Φακούντο Σάντσες με τον τελευταίο μάλιστα να δέχεται και αρκετά πειράγματα καθώς τις τελευταίες μέρες έκανε λογαριασμό στο instagram.

Το αεροπλάνο της AEGEAN με το οποίο ταξίδεψαν οι πράσινοι στην Κύπρο είχε αρκετό χώρο και… άπλα για όλα τα μέλη της αποστολής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι παίκτες να πάρουν έναν υπνάκο στα καθίσματά τους ενώ άλλοι έπαιζαν ή έβλεπαν σειρές και ταινίες στα τάμπλετ τους.

Ο Παναθηναϊκός θα πιάσει απευθείας δουλειά στην Κύπρο καθώς η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας στο δημοτικό γήπεδο Πέγειας, περίπου δέκα λεπτά από το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολη.

Πριν την προπόνηση μάλιστα, στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται η ομάδα, αναμένεται να βρεθούν και κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού καθώς η Κύπρος φημίζεται για την έντονη παρουσία των οπαδών του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ