ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Γι' αυτόν τον λόγο αποχώρησε από τη συνεδρίαση της ΕΠΟ για το νέο αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ

Παναθηναϊκός: Γι' αυτόν τον λόγο αποχώρησε από τη συνεδρίαση της ΕΠΟ για το νέο αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ
Η σημαία του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (10/10), καθώς δεν συμφωνούσε με τον τρόπο επιλογής του νέου αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ.

Ο Παναθηναϊκος στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ζήτησε βιογραφικά περισσότερων υποψηφίων από την πλευρά της UEFA για τη θέση του νέου αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, κάτι που βρήκε σύμφωνο και τον Ολυμπιακό.

Η πράσινη ΠΑΕ αποχώρησε από τη συνεδρίαση, καθώς είχε συμφωνήσει να υπάρχουν τουλάχιστον τρία βιογραφικά υποψηφίων, γεγονός που δεν συνέβη και γι' αυτό δεν ήθελε να συμμετάσχει στην ψηφοφορία.

Το βιογραφικό του Πίτερ Φρόιντφελντ που πρότεινε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, δεν το έστειλε η UEFA, όπως αναφέρουν οι πράσινοι, αλλά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ρωτήθηκε εκ των υστέρων από την ΕΠΟ για τον Σουηδό.

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση να σταλθούν περισσότερα βιογραφικά, η οποία και απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Μάλιστα, οι άνθρωποί του κατήγγειλαν ότι αφενός η επιλογή δεν έγινε με θεσμικό τρόπο κι αφετέρου την εν γένει λειτουργία του συστήματος που σύμφωνα με τους πράσινους διαρκώς υποβαθμίζει και παρακάμπτει την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, φέρνοντάς την προ τετελεσμένων γεγονότων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ