ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σε πρώτο πλάνο ο Αλ Ταμάρι

Παναθηναϊκός: Σε πρώτο πλάνο ο Αλ Ταμάρι
© 2021 MIGUEL MORENATTI/ASSOCIATED PRESS

Ο Παναθηναϊκός έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας τον Μουσά Αλ Ταμάρι της Λέουβεν επιδιώκοντας να αποκτήσει τον 23χρονο εξτρέμ ως δανεικό απ' την ομάδα του Βελγίου με οψιόν αγοράς.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να χτίζει τη νέα ομάδα των "πρασίνων". Στην κορυφή της λίστας του τριφυλλιού βρίσκεται ο Μούσαλ Αλ Ταμάρι, ο οποίος αρέσει πολύ στον Σέρβο τεχνικό.

Ο Αλ Ταμάρι είναι 23 ετών και αγωνίζεται στη θέση δεξιού εξτρέμ. Ανήκει στη Λέουβεν του Βελγίου, η οποία τον απέκτησε τον Οκτώβριο του 2020 για ένα ποσό κοντά στο 1,1 εκατομμύριο ευρώ απ' τον ΑΠΟΕΛ. Η βέλγικη ομάδα έκανε μάχη για να τον αποκτήσει, αφού έπειτα από μία πολύ καλή σεζόν με την κυπριακή ομάδα, προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών κλαμπ.

Ωστόσο, ο Αλ Ταμάρι δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο Βέλγιο. Συμμετείχε σε 22 αγώνες με τη φανέλα της Λέουβεν σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ, όμως δεν έπιασε τα συνηθισμένα στάνταρτς του. Αυτήν την κατάσταση θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός.

Ο Γιοβάνοβιτς ψάχνει τη φόρμουλα

Η περίπτωσή του, όπως προαναφέρθηκε, αρέσει αρκετά στον νέο τεχνικό των πρασίνων. Έτσι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναζητά την φόρμουλα, ώστε ο Αλ Ταμάρι να φορέσει τελικά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι προσπαθούν να τον αποκτήσουν απ' τη Λέουβεν με τη μορφή δανεισμού. Επιπλέον, επιδιώκουν να προσθέσουν στη συμφωνία οψιόν αγοράς για την επόμενη σεζόν.

Το όνομα του Αλ Ταμάρι είναι αρκετά γνώριμο στην Ελλάδα, αφού ήταν μεταγραφικός στόχος του Άρη τον Ιανουάριο. Μάλιστα, οι κίτρινοι έφτασαν ένα βήμα πριν την απόκτησή του, με το deal στο τέλος να χάλαει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ