ΑΡΗΣ

Άρης: Κλειδώνει το deal με Αλ Ταμάρι

O Αλ-Ταμάρι σε διεκδίκηση της μπάλας μαζί με τον Εσκουδέρο από το ματς του Europa League μεταξή της Σεβίλλης και του ΑΠΟΕΛ
O Αλ-Ταμάρι σε διεκδίκηση της μπάλας μαζί με τον Εσκουδέρο από το ματς του Europa League μεταξή της Σεβίλλης και του ΑΠΟΕΛ Ⓒ 2019 GMIGUEL MORENATTI/ASSOCIATED PRESS

Τα κίτρινα του Άρη αρχίζει να προβάρει σιγά σιγά ο Μούσα Αλ Ταμάρι, με τους κίτρινους να έχουν έρθει σε μία πρώτη συμφωνία με την Λέουβεν και να αισιοδοξούν πως θα ολοκληρωθεί ακόμα και εντός της ημέρας το deal της απόκτησής του.

Ο Άρης προκάλεσε αίσθηση με την εντυπωσιακή μεταγραφή που υλοποίησε αυτή την εβδομάδα, φέρνοντας στην Ελλάδα τον Κώστα Μήτρογλου μετά από παρουσία του διεθνούς φορ στο εξωτερικό για σειρά ετών, ωστόσο δεν σταματάει μόνο στην περίπτωση του "Μητρογκόλ".

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να ενισχύσει και άλλο την επιθετική γραμμή της και για αυτό έχει ρίξει όλο το βάρος πλέον στην περίπτωση απόκτησης του Μούσα Αλ Ταμάρι, με όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα να συνηγορούν πως ο παίκτης θα γίνει άμεσα κάτοικος του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο 23χρονος Ιορδανός εξτρέμ έχει δώσει ήδη τα χέρια με την ομάδα του Άκη Μάντζιου, που με τη σειρά της έχει έρθει σε συμφωνία με την Λέουβεν στην οποία ανήκει ο παίκτης, με τους ανθρώπους του Άρη να αισιοδοξούν πως ακόμα και εντός της ημέρας θα κλειδώσει οριστικά το deal.

Αν γίνει κάτι τέτοιο, το επικρατέστερο σενάριο φέρνει τον Αλ Ταμάρι στην Θεσσαλονίκη μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και να τεθεί άμεσα στη διάθεση της νέας του ποδοσφαιρικής οικογένειας.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα στην οποία έκανε γνωστό το όνομά του στο ευρύ κοινό ο Ιορδανός επιθετικός είναι ο ΑΠΟΕΛ, έχοντας να επιδείξει 13 γκολ σε 80 συμμετοχές του με την κυπριακή ομάδα από το 2018 μέχρι το 2020, πριν πουληθεί αντί 1 εκατομμυρίου ευρώ στην βελγική Λέουβεν τον περασμένο Οκτώβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ