ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Φόβοι για θλάση του Ιωαννίδη

Ο Φώτης  Ιωαννίδης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο | 26 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Φώτης Ιωαννίδης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο | 26 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME SPORTS

Ο Φώτης Ιωαννίδης τραυματίστηκε στο ματς της Εθνικής Ελπίδων με την Λευκορωσία και θα κάνει μαγνητική, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να εκφράζουν φόβους για θλάση που θα τον κρατήσει εκτός από το ματς κόντρα στην Λαμία.

Το ματς της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην Λευκορωσία βρήκε την γαλανόλευκη να επικρατεί με 2-0 και να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο στην προσπάθειά της για πρόκριση στα τελικά του Euro 2023, ωστόσο το ματς αυτό έφερε και ένα τραυματισμό.

Θύμα ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης που αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 55ο λεπτό, με τον φορ του Παναθηναϊκού να αναμένεται να γυρίσει το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) στην Αθήνα, από τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, και να κάνει μαγνητική για λογαριασμό των πρασίνων.

Οι γιατροί θα αξιολογήσουν την κατάστασή του εντός της ημέρας, με τις αρχικές εκτιμήσεις να κάνουν πάντως λόγο για θλάση στον δικέφαλο και σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν θα είναι αμφίβολη η συμμετοχή του 21χρονου φορ του τριφυλλιού στο ερχόμενο ματς της Super League Interwetten στην έδρα της Λαμίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ