ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Φιλικό με Φένλο στις 31/07, ολοκληρώνεται ως το Σάββατο ο εμβολιασμός της ομάδας

Παναθηναϊκός: Φιλικό με Φένλο στις 31/07, ολοκληρώνεται ως το Σάββατο ο εμβολιασμός της ομάδας
Στιγμιότυπο από παλιότερη προπόνηση της ομάδας του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε ρυθμούς καλοκαιρινής προετοιμασίας. Έκλεισε το πρώτο φιλικό στην Ολλανδία με τη Φένλο του Γιακουμάκη και προγραμματίζονται και τα επόμενα ματς

Μετά από περίπου 40 ημέρες διακοπών και ξεκούρασης για τους περισσότερους παίκτες (με εξαίρεση τους Διούδη, Πούγγουρα, Αλεξανδρόπουλο, Εμμανουηλίδη και Χριστογεώργο που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές Ομάδες Ανδρών κι Ελπίδων, οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπαίνουν σιγά-σιγά σε ρυθμούς καλοκαιρινής προετοιμασίας, καθώς τη Δευτέρα 28 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η "πρώτη" της ομάδας.

Μέχρι το προσεχές Σάββατο (25/06) αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός όλης της ομάδας, ενώ το πρωί της Δευτέρας (28/06), λίγες ώρες πριν την απογευματινή προπόνηση, θα πραγματοποιηθεί ο κλασικός έλεγχος ανίχνευσης της Covid-19 που γίνεται βάσει πρωτοκόλλου της Super League.

Τις πρώτες δύο μέρες θα γίνουν κανονικές προπονήσεις με μπάλα στο "Γ. Καλαφάτης" για να αρχίσουν να μπαίνουν οι παίκτες του "τριφυλλιού" σε αγωνιστικό ρυθμό, ενώ τα εργομετρικά θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (30/06) και την Πέμπτη (01/07). Ακολούθως το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου, σχεδόν επί καθημερινής βάσης, μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία.

Οι "πράσινοι" θα δώσουν ένα φιλικό με ομάδα χαμηλής κατηγορίας στο Κορωπί στις 16 Ιουλίου και στις 18 Ιουλίου με 1η Αυγούστου θα ταξιδέψουν για το Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εκεί θα δώσουν τρία φιλικά (22, 26 και 31 Ιουλίου) κι άλλα τρία μετά στην Ελλάδα (6, 10 και 14 Αυγούστου). Με εξαίρεση το ματς της 31ης Ιουλίου που θα γίνει με αντίπαλο τη Φένλο του Γιώργου Γιακουμάκη, δεν έχουν φιξαριστεί ακόμη τα υπόλοιπα φιλικά τεστ.

Σε ότι αφορά τα επόμενα φιλικά του Αυγούστου, τα δύο θα γίνουν στο γήπεδο της Λεωφόρου και το ένα πιθανότατα εκτός Ελλάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ