ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Επιστημονική φαντασία τα σενάρια για Μιλόγεβιτς"

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δημοσίευμα από τη Σερβία έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές του Παναθηναϊκού με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τη θέση του προπονητή, για να ακολουθήσει άμεση και κατηγορηματική διάψευση από την πράσινη ΠΑΕ.

Σημερινό (27/04) δημοσίευμα στη Σερβία -συγκεκριμένα της ιστοσελίδας "sportske.net"- ανέφερε πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του το προσεχές καλοκαίρι.

Οι Σέρβοι επικαλούμενοι ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης, τονίζουν πως ο παλιός τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα -που αποχώρησε τον περασμένο Φεβρουάριο απ’ την Αλ Αχλί- "...είναι ο κύριος υποψήφιος για να αναλάβει τον μεγάλο αντίπαλο του αδελφικού συλλόγου του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος θα τελειώσει αυτή τη σεζόν χωρίς τρόπαιο", ενώ κάνουν αναφορά και στο πράσινο παρελθόν του σαν ποδοσφαιριστής, καθώς είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό για μία τριετία.

Η αντίδραση της πράσινης ΠΑΕ πάντως, ήταν άμεση και ξεκάθαρη, υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μιλόγεβιτς.

"Δεν υφίσταται κανένα τέτοιο θέμα και η όποια αναπαραγωγή του ισοδυναμεί με σενάριο επιστημονικής φαντασίας" ανέφερε η επίσημη θέση του Παναθηναϊκού, τελειώνοντας εν τη γενέσει του το συγκεκριμένο ζήτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ