ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολό: "Το ποστάρισμα δεν ήταν για τον διαιτητή, να πάρουμε το επόμενο γαμ@@@@@ ματς"

O Μολό με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ
O Μολό με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιοάν Μολό ξεκαθάρισε πως η έκρηξή του στα social media μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ δεν είχε αποδέκτη τον διαιτητή Γκεστράνιους, τονίζοντας πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να ψάχνουν δικαιολογία αλλά να κοιτάζουν τους ίδιους.

Το λάθος του διαιτητή Γκεστράνιους να σταματήσει αντεπίθεση του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για φάουλ στον Καμπετσή στο 79' και να μην αφήσει πλεονέκτημα, με αποτέλεσμα να μη μετρήσει γκολ για τους πράσινους αν και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο πράσινο στρατόπεδο.

Μάλιστα, πολλοί θεώρησαν πως ένα άκρως επιθετικό ποστάρισμα του Γιοάν Μολό την επομένη ("Θα αφήσω την οργή μου να μιλήσει, τέρμα οι μαλ#@$@ και οι δουλειές. Εγώ και εσύ, είμαι έτοιμος και εκνευρισμένος") είχε να κάνει με αυτή την απόφαση του διαιτητή στο ντέρμπι.

Ωστόσο ο ίδιος ο Γάλλος εξτρέμ του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να υπάρχουν παρερμηνείες και να κυκλοφορούν σενάρια και ερωτηματικά και φρόντισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, καθώς με ανάρτηση που προχώρησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram τόνισε πως το μήνυμά του δεν ήταν για τον Φινλανδό και πως οι παίκτες του τριφυλλιού δεν θα πρέπει να ρίξουν σε εκείνον τις όποιες δικές τους ευθύνες για τα άσχημα αποτελέσματα.

Μολό: "Το ποστάρισμα δεν ήταν για τον διαιτητή, να πάρουμε το επόμενο γαμ@@@@@ ματς"
INSTAGRAM

"Το ποστάρισμά μου δεν ήταν για τον διαιτητή. Έγινε ένα γεγονός, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και να αναζητήσουμε τον λόγο που δεν νικήσαμε κι όχι να ψάχνουμε δικαιολογία σε άλλους.

Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ποτέ δεν θα βάλω το λάθος ενός άλλους ανθρώπου από πάνω. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να τελειώσουμε το επόμενο ματς προτού σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη.

Ο διαιτητής είναι άνθρωπος και μπορεί να κάνει λάθος. Όπως κι εμείς κάνουμε λάθη στο γήπεδο. Είμαι εκνευρισμένος γιατί αυτό το ματς ήταν τελικός για εμάς και θα μπούμε σε μεγάλους μπελάδες την επόμενη φορά και θα αρχίσουμε πάλι να παραπονιόμαστε. Όχι. Αρνούμαι να το διαλέξω αυτό.

Πάμε να πάρουμε το επόμενο γαμ@@@@@ παιχνίδι στο γήπεδο και ό,τι κι αν συμβεί, θα τρέξουμε περισσότερο, θα παλέψουμε περισσότερο, θα παίξουμε περισσότερο και θα σταματήσουμε να κρυβόμαστε αν θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα. Ας βγάλουμε όλη την ενέργειά μας για να είμαστε υπερήφανοι για τους εαυτούς μας", έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ