ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Μλαντένοβιτς, συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Μλαντένοβιτς, συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς να βρίσκεται στο "Γ. Καλαφάτης" την Τρίτη (26/3) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Από την Κύπρο... στην Αθήνα και στο "Γ. Καλαφάτης" βρέθηκε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σερβίας το βράδυ της Δευτέρας (25/3) και ταξίδεψε την επόμενη με προορισμό την Ελλάδα.

Ο Σέρβος μπακ ήταν το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και από εδώ και πέρα ο Τερίμ θα μετράει επιστροφές στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν καλύτερης προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή το βράδυ στη Λεωφόρο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ασκήσεις στο γυμναστήριο, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες, σέντρες και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Αποθεραπεία έκανε ο Μλαντένοβιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην εθνική Σερβίας και επέστρεψε. Το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ