ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Διούδης στην αποστολή, χωρίς Λούντκβιστ κόντρα στον Αστέρα

Ο Διούδης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο
Ο Διούδης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο ΙΝΤΙΜΕ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή του για το εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Αστέρα (23/10, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24), με τον Διούδη να επιστρέφει στη λίστα του Γιοβάνοβιτς, ενώ εκτός είναι ο Λούντκβιστ.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Αστέρα το Σάββατο (23/10, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και λίγο πριν αναχωρήσουν για την Τρίπολη ανακοίνωσαν την αποστολή τους.

Στη λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται έπειτα από αρκετό καιρό ο Διούδης, ο οποίος άφησε πίσω του την ίωση, η οποία τον ταλαιπωρούσε. Το ίδιο δεν συνέβη όμως και με τον Λούντκβιστ που είναι απών. Έχασε αρκετές προπονήσεις εξαιτίας ίωσης και έτσι κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή του.

Εκτός παρέμεινε ο Μακέντα, ενώ ο Σένκεφελντ δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή, κάτι που υπολογίζεται να συμβεί από την επόμενη αγωνιστική απέναντι στον ΟΦΗ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Πέρεθ, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Άιτορ, Ενγκμπαγκοτό, Παλάσιος, Μαουρίτσιο, Βιτάλ, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Ιωαννίδης, Καρλίτος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ