ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ένα βήμα μακριά από την απόκτηση του Βίτορ Ούγκο

Ο Βίτορ Ούγκο κατά την παρουσίαση του από την Τράμπζονσπορ
Ο Βίτορ Ούγκο κατά την παρουσίαση του από την Τράμπζονσπορ PRINT SCREEN

Ο Παναθηναϊκός απέχει πλέον ένα βήμα από την απόκτηση του Βίκτορ Ούγκο για να κλείσει το τελευταίο κενό στο κέντρο της άμυνας. Ένα χαρτί απομένει για να οριστικοποιηθεί το deal με την Μπαΐα. Έχει επιτευχθεί ήδη συμφωνία με τον έμπειρο στόπερ.

Μία ανάσα μακριά από την ολοκλήρωση ακόμη μιας μεταγραφής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αυτής του Βίτορ Ούγκο. Η υφιστάμενη συμφωνία με την πλευρά του 32χρονου κεντρικού αμυντικού έκανε εξ αρχής τα πράγματα απλά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλέον περιμένει... ένα χαρτί από την Μπαΐα για να οριστικοποιηθεί το deal κι ο παίκτης να ταξιδέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των πρασίνων.

Ο δίαυλος επικοινωνίας με το City Group ήταν ούτως ή άλλως ανοιχτός εδώ και μερικές ημέρες, γεγονός που καθιστούσε άπαντες αρκετά αισιόδοξους αναφορικά με την ολοκλήρωση της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή από την Βραζιλία στην Ελλάδα. Πλέον, αυτό που απομένει είναι να αποσταλεί από τον βραζιλιανικό σύλλογο το επίσημο έγγραφο της συναίνεσης για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, κάτι που στην παρούσα φάση μοιάζει να είναι απλά θέμα χρόνου.

Ούτως ή άλλως, οι πράσινοι τα είχαν βρει εδώ και μερικές ημέρες με την πλευρά του πολύπειρου στόπερ, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει στην Μπαΐα πως επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί ξανά σε ομάδα που διεκδικεί τίτλους στη Γηραιά Ήπειρο.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η αναζήτηση τερματοφύλακα για να καλύψει άμεσα τη θέση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που θα "απενεργοποιηθεί" ως το καλοκαίρι. Τέλος, οι "πράσινοι" αναζητούν κι έναν χαφ (που θα αγωνίζεται κυρίως στο "6" και στο "8") διαφορετικών αγωνιστικών χαρακτηριστικών που θα δώσει επιπλέον στοιχεία στη δημιουργία, αλλά και στην ένταση της ομάδας και θα είναι συμβατός με το αγωνιστικό μοντέλο που θέλει να περάσει βήμα-βήμα στο "τριφύλλι" ο Φατίχ Τερίμ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ