ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έμφαση στην τακτική έδωσε ο Τερίμ ενόψει Λαμίας

Ο Φατίχ Τερίμ με τον Μπερνάρ στον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη | 28 Φεβρουαρίου 2024
Ο Φατίχ Τερίμ με τον Μπερνάρ στον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη | 28 Φεβρουαρίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο Φατίχ Τερίμ δούλεψε αρκετά με τους ποδοσφαιριστές του στην τακτική και την ολοκλήρωση των επιθέσεων ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τη Λαμία.

Με έμφαση στην τακτική και στην ολοκλήρωση των επιθέσεων συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τη Λαμία εκτός έδρας.

Ο Φατίχ Τερίμ για μια ακόμη προπόνηση είχε στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του πλην των μόνιμα τραυματιών Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν ενώ εκτός σε ακόμη μια προπόνηση έμεινε εκτός ο Σένκεφελντ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Το τριφύλλι θα ολοκληρώσει το Σάββατο την προετοιμασία του και στη συνέχεια ο Τούρκος προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απογευματινή προπόνηση στο "Γ. Καλαφάτης" συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Λαμία.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και κυκλοφορία της μπάλας, τακτική με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό ακολούθησε ο Σένκεφελντ και το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ