ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκδόθηκε το δελτίο του Μαντσίνι, στην αποστολή για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Ο Μαντσίνι με τη φανέλα του Άρη
Ο Μαντσίνι με τη φανέλα του Άρη EUROKINISSI

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι αποτελεί και τυπικά παίκτη του Παναθηναϊκού, αφού εκδόθηκε το δελτίο του και γι' αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα τον έχει μαζί του στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Ολοκληρώθηκαν τα πάντα γύρω από τη μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό και το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση απ’ την πλευρά της "πράσινης" ΠΑΕ, προκειμένου να γίνει και με τη... βούλα "πράσινος".

Ο Αργεντινός εξτρέμ υπέγραψε το απόγευμα της Τετάρτης (25/1) το διάρκειας 3,5 ετών συμβόλαιό του με το "τριφύλλι", ο Παναθηναϊκός διευθέτησε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, η ΕΠΟ εξέδωσε το δελτίο του το βράδυ κι ως εκ τούτου θα είναι διαθέσιμος για την αυριανή (26/1, 19:30) ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έκανε το πρωί της Τετάρτης (25/1) την πρώτη του προπόνηση με τους "πράσινους" κι απ' την στιγμή που εκδόθηκε εγκαίρως το δελτίο του, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον πήρε κανονικά στην αποστολή του δεύτερου προημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, όπου θα υπολογίζεται πλέον ως μία έξτρα επιλογή από τον πάγκο. Ο Μαντσίνι θα φοράει στον Παναθηναϊκό τη φανέλα με το "17".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ