ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έδωσε το "οκ" και η Πατσούκα για Παλάσιος, τρέχουν στο τριφύλλι να προλάβουν

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος με τη φανέλα της Ταγέρες σε προσπάθειά του από αγώνα για το Copa Libertadores | 20 Φεβρουαρίου 2019
Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος με τη φανέλα της Ταγέρες σε προσπάθειά του από αγώνα για το Copa Libertadores | 20 Φεβρουαρίου 2019 @2019 NICOLAS AGUILERA/AP IMAGES

Η Πατσούκα έδωσε και αυτή οριστικά την έγκριση της για τη μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος στον Παναθηναϊκό και τώρα οι πράσινο προσπαθούν να προλάβουν το χρόνο για να κλείσουν τη μεταγραφή.

Την οριστική της συγκατάθεση για τη μεταγραφή του Παλάσιος έδωσε το βράδυ της Τρίτης (31/8) και η Πατσούκα και πλέον ο Παναθηναϊκός τρέχει να προλάβει τα χρονικά περιθώρια για να μπορέσει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Αργεντινού εξτρέμ.

Αυτό ανέφερουν οι τελευταίες πληροφορίες από την Αργεντινή και tweet δημοσιογράφου του TYCSPORTS που έγραψε χαρακτηριστικά:

"Η Πατσούκα μόλις έδωσε τη συγκατάθεση της στη μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος ο οποίος θα παίξει στον Παναθηναϊκό. Η Ιντεπεντιέντε θα λάβει ένα ποσό κοντά στις 800.000 δολάρια και η Πατσούκα 950.000 δολάρια. Μόλις πέσει η υπογραφή στο συμβόλαιο θα ταξιδέψει στην Ελλάδα".

Όπως φυσικά καταλαβαίνει κανείς πλέον ο Παναθηναϊκός τρέχει για να μπορέσει να έχει την υπογραφή όλων των πλευρών μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και να μπορέσει να τον κάνει δικό της.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ