ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δύσκολα προλαβαίνει τον ΠΑΟΚ ο Κώτσιρας, ετοιμάζει Σάντσες ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Δύσκολα προλαβαίνει τον ΠΑΟΚ ο Κώτσιρας, ετοιμάζει Σάντσες ο Γιοβάνοβιτς
INTIME

Ο Γιάννης Κώτσιρας έκανε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη και όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το κυριακάτικο (02/10, 21:30, Novasports Prime) ντέρμπι της Τούμπας. Φαβορί να πάρει τη θέση του ο Φακούντο Σάντσες.

Ο Γιάννης Κώτσιρας έδωσε ελπίδες την Τετάρτη στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει Τούμπας, επιστρέφοντας σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, όμως αυτές μειώθηκαν σημαντικά μία ημέρα αργότερα. Και αυτό γιατί ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις το πρωί της Πέμπτης και υποχρεώθηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Με αυτά τα δεδομένα και με την κλεψύδρα του χρόνου να αδειάζει σιγά σιγά για το κυριακάτικο ραντεβού με τον ΠΑΟΚ (02/10, 21:30, Novasports Prime, LIVE από SPORT24), όλα δείχνουν πως δεν θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Σέρβου προπονητή, με τον Φακούντο Σάντσες να περιμένει την ευκαιρία του για να καλύψει εκείνος το δεξί άκρο της άμυνας των πρασίνων.

Από εκεί και πέρα, η Πέμπτη σηματοδότησε την επιστροφή των διεθνών στο Κορωπί (ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα), με το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας να εξακολουθεί να αποτελεί πονοκέφαλο για τον Γιοβάνοβιτς και τους Σένκεφελντ και Πούγγουρα να συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες για να βρεθούν στην καρδιά της άμυνας του πρωτοπόρου της Super League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ