ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δυναμικό μπάσιμο για τον Ντάνιελ Μαντσίνι του Άρη

Παναθηναϊκός: Δυναμικό μπάσιμο για τον Ντάνιελ Μαντσίνι του Άρη

Ο Παναθηναϊκός κινείται δυναμικά για να αποκτήσει τον Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη, έχοντας ήδη προσφέρει ένα ποσό λίγο πάνω από τα 2.000.000 ευρώ. Σε εξέλιξη οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί άμεσα στη μεσοεπιθετική γραμμή, με σκοπό να παραμείνει σε θέση ισχύος για την κατάκτηση του τίτλου στη Super League. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, οι πράσινοι είναι σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Άρη για τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε πρώτη φάση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει στην ΠΑΕ Άρης ένα ποσό που ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να υπάρξει η συναίνεση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Στα "συν" του Παναθηναϊκού μπορεί να υπολογίσει κανείς το γεγονός πως κι ο παίκτης είναι κάτι παραπάνω από θετικός να κατηφορίσει στην Αθήνα για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αυτό που διαρρέεται από τη Θεσσαλονίκη είναι πως η διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε εξέλιξη, την ίδια ώρα που στο τριφύλλι αποσαφηνίζουν πως δεν υπάρχει συμφωνία για τον ποδοσφαιριστή.

Τη φετινή σεζόν, ο Ντάνιελ Μαντσίνι έχει 3 γκολ και 6 ασίστ στη Super League με τα χρώματα του Άρη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ