ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δίνει έως και 2 εκατ. ευρώ για μεταγραφές διαφοράς τον Ιανουάριο

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό INTIME

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι τον Ιανουάριο και θα δώσει μέχρι 2 εκατ. ευρώ για κινήσεις που θα κάνουν την διαφορά στο πράσινο ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία απ' τις λίγες ομάδες της Super League Interwetten που δεν έχει κάνει ακόμη καμία κίνηση. Τούτο, ωστόσο, δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξει ενίσχυση στις 13 ημέρες που απομένουν μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Όλες οι μεταγραφές του Ιανουαρίου περνούν από κόσκινο, τόσο απ' το τμήμα σκάουτινγκ, όσο κι από τον προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα έχει και τον τελευταίο λόγο. Αυτός είναι και ο λόγος που ακόμα δεν έχει προχωρήσει τελεσίδικα κάποια περίπτωση.

Ο Σέρβος τεχνικός του τριφύλλιου θέλει να είναι πολύ προσεκτικός στις επιλογές που θα γίνουν στην αριστερή πλευρά της άμυνας, στη μεσαία γραμμή και υπό προϋποθέσεις στην επίθεση, καθώς οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν δεν θα είναι συμπληρώματα του ρόστερ, αλλά παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα ανεβάζουν ποιοτικά την ομάδα.

Μάλιστα, υπάρχει πρόθεση να δοθούν έως και 2 εκατ. ευρώ στις μεταγραφές, εφόσον βρεθούν οι κατάλληλες περιπτώσεις κι αυτή η οδηγία έχει δοθεί κι από την πλευρά της ιδιοκτησίας προς τους υπευθύνους...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ