ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν υπολογίζεται και ο Θεοχάρης

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μετά τον Χουάν Χοσέ Περέα και ο Βαγγέλης Θεοχάρης ειδοποιήθηκε πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και θα πρέπει να βρει ομάδα να συνεχίσει ην καριέρα του.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού απ’ όσους μετέχουν καθημερινά στις προπονήσεις ειδοποιήθηκε πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν μετά τον Χουάν Χοσέ Περέα.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Θεοχάρη ο οποίος είχε συνομιλία με τον Τσάβι Ρόκα στη διάρκεια της Δευτέρας (17/8) με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού να μιλάει στον 22χρονο ποδοσφαιριστή και να τον ενημερώνει πως μετά από εισήγηση και του Πογιάτος το καλύτερο θα ήταν να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ως δανεικός η ως ελεύθερος με τον Παναθηναϊκό να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης αφού το συμβολαίου του λήγει το 2022.

Ο Θεοχάρης ο οποίος τελείωσε τη σεζόν κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις ως δεξί μπακ στα playoffs παρά το γεγονός πως η θέση του είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού ή του αμυντικού χαφ είχε ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με τους πράσινους και θα συνεχίσει να προπονείται μαζί με την ομάδα και τις επόμενες μέρες. Τουλάχιστον αυτή είναι η αρχική ενημέρωση μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν θα μπει στο γκρουπ των "κομμένων".

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δείχνει ξεκάθαρα πως ο Παναθηναϊκός εκτός της απόκτησης του Φακούνδο Σάντσες για το δεξί άκρο θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός μπακ, πιθανότατα από την ελληνική αγορά, για να αποτελέσει δίδυμο με τον Αργεντινό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ