ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τελειώνει και ο Περέα

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÏÖÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÏÖÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Ρόκα ζήτησε από την πλευρά του Χουάν Χοσέ Περέα να βρει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του μετά το τέλος Αυγούστου. Πώς άλλαξε τα δεδομένα η απόκτηση του Ιωαννίδη και τι ισχύει (αυτή τη στιγμή) με τον Καμπετσή.

Τα "κοψίματα" στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, δεν θα μείνουν μόνο στους δέκα παίκτες που τέθηκαν εκτός ομάδας λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας (Κολοβέτσιος, Κολοβός, Κονάν, Μολό, Μπεκ, Κότσαρη, Σκεντεράι, Σέχου, Δημήτρουλας, Χαντζάρας).

Κι αυτό διότι μέχρι το τέλος Αυγούστου -κι αφού ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και παίξουν οι "πράσινοι" τα τρία πρώτα φιλικά τους- θα υπάρξουν κι άλλες "αποχωρήσεις" από το δυναμικό του "τριφυλλιού". Για κάποιους, ωστόσο, οι αποφάσεις φαίνεται πως έχουν ήδη παρθεί, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sport24.gr, στους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν έχει προστεθεί ήδη και το όνομα του Χουάν Χοσέ Περέα.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν μάλιστα, πως εδώ και λίγες ημέρες έχει ενημερωθεί ο εκπρόσωπος του Κολομβιανού επιθετικού, για να βρει ομάδα για τον πελάτη του, καθώς δεν δείχνει να έχει ικανοποιήσει το τεχνικό τιμ με την έως τώρα εικόνα του στην προετοιμασία, αλλά και με όσα είχε δει απ’ την περσινή παρουσία του στο "τριφύλλι".

Επιπλέον, μετά την απόκτηση (και) του Φώτη Ιωαννίδη (μεταγραφή που έγινε με τις... ευλογίες Αλαφούζου), οι επιλογές για τους μπακ-απ επιθετικούς πίσω από τον Καρλίτος -αλλά και τον κυνηγό που θα αποκτηθεί τη θέση του Μακέντα- έχουν πολλαπλασιαστεί, καθώς ο Αργύρης Καμπετσής δείχνει (επί του παρόντος) να διατηρεί τη θέση του στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Το συμβόλαιο του Περέα με τους "πράσινους" ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι ( είναι σε ισχύ διετής δανεισμός του από την πρώτη ομάδα του στην Κολομβία, την Εσκοφουτουπέρ), ωστόσο, καταπώς φαίνεται, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, δεν θα υπάρξει καμία κίνηση ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς του.

Και μέχρι το τέλος του μήνα θα αναζητηθεί μία φόρμουλα για να "σπάσει" ο δανεισμός του (για τον οποίο όπως λέγεται υπάρχει σχετικό "penalty"), με τον Ρόκα να ευελπιστεί πως θα βρεθεί ομάδα για να συνεχίσει εκεί ο Περέα την καριέρα του, "διευκολύνοντας" την απόφαση που πήραν από κοινού οι "κεφαλές" του ποδοσφαιρικού τμήματος του "τριφυλλιού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ