ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο στο μεγάλο ματς με την ΑΕΚ

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Λούκας Βιγιαφάνιες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έκανε ατομικό πρόγραμμα και το πρωί του Σαββάτου (26/02) κι αποκλείστηκε απ’ την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο (27/02, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT 24). "Μπήκε" σε φουλ ένταση μετά από 3,5 εβδομάδες ο Μαουρίσιο, αλλά δεν θα παίξει στο αυριανό ματς.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (27/02, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT 24) και μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (26/02) προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το αθηναϊκό ντέρμπι. Οριστικά εκτός τέθηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο Αργεντινός μέσος, που ταλαιπωρείται εδώ και λίγες ημέρες από ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο, ακολούθησε και το πρωί του Σαββάτου (26/02) ατομικό πρόγραμμα στο "Γ. Καλαφάτης" και μοιραία έμεινε εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πλέον θα κάνει... αγώνα δρόμου για να επιστρέψει σε φουλ πρόγραμμα απ’ τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου (26η αγωνιστική), με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (06/03). Αντικαταστάτης του "Βίγια" στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο Μαουρίσιο Σιλβέιρα μπήκε σε φουλ πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά από περίπου 3,5 εβδομάδες ξεπερνώντας το πρόβλημα στη γάμπα, όμως απ’ τη στιγμή που ήταν εκτός τόσο καιρό ο Σέρβος τεχνικός δεν υπήρχε περίπτωση να τον πάρει στην αποστολή για ένα τόσο υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι, με μόλις μία "κανονική" προπόνηση.

Το πρόγραμμα προπόνησης του Σαββάτου (26/02) περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία έκαναν οι Μακέντα, Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς και Βιτάλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ